Taylor Swift, cea mai bogata vedeta sub 30 de ani

Taylor Swift, cea mai bogata vedeta sub 30 de aniLa varsta la care unele persoane inca isi cauta drumul in viata, cantareata americana Taylor Swift este cea mai bogata vedeta sub 30 de ani, potrivit Forbes.com. Solista a reusit sa acumuleze nu mai putin de 57 de milioane de dolari in numai un an de zile, ceea ce a clasat-o fara doar si poate in fruntea listei.

Vanzarile albumului sau si concertele sustinute se pare ca au ajutat-o pe Swift sa stranga toata aceasta avere, iar in luna septembrie a acestui an Taylor se pregateste sa isi lanseze parfumul Wonderstruck Enchanted.

Astfel, Taylor a reusit sa surclaseze vedete precum Justin Bieber, Rihanna, Lady Gaga, Katy Perry, Adele, Kristen Stewart sau Lil Wayne. Insa nici premiile castigate de Swift de-a lungul carierei sale nu sunt de neglijat. 6 premii Grammy, 10 premii American Music Awards si lista poate continua. Asadar, se poate observa faptul ca Taylor a muncit mult, iar efortul muncii si al pasiunii sale a fost rasplatit pe deplin.

 

Text: Ruxandra Raica

iulie 19th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate