Taylor Swift formeaza un cuplu cu Robert Kennedy Jr.?

taylorswift2Dupa nenumarate esecuri in dragoste, Taylor Swift isi mai incearca inca o data norocul, nu in bratele oricui, ci in cele ale lui Robert Kennedy Jr., fiul lui Conor Kennedy.

Aceste zvonuri au luat amploare dupa ce o sursa a tanarului cuplu a pretins ca i-a vazut pe Swift si Kennedy luand masa impreuna la Pizza Marcella, in Mount Kisco, dupa care au plecat, tinandu-se de mana, spre casa acestuia. O alta intalnire a celor doi care i-a facut pe jurnalistii locali sa teasa o frumoasa poveste de iubire a avut loc in Cape Cod, unde acestia au fost vazuti luand masa impreuna. Swift a fost, de asemenea, fotografiata in timp ce facea cumparaturi cu Kennedy, pentru Hyannisport.
Maria, mama lui Kennedy, a murit la inceputul acestui an, iar AP a raportat recent ca aceasta a solicitat, inainte sa moara, ca fiul ei sa fie numit in functia de administrator al averii sale.
Interpreta hitului „Love Story” a mai avut relatii in trecut si cu John Mayer, Joe Jonas, Jake Gyllenhaal si, nu in ultimul rand, cu Patrick Schwarzenegger.

 

Text: Andreea Popescu