Taylor Swift nu accepta toate rolurile care i se propun

aylor_swift_HD_wallpaperCantareata-actrita Taylor Swift, care a jucat in filme precum Valentine’s Day sau The Lorax, a declarat recent pentru o publicatie americana ca, desi a primit multe roluri pentru diverse filme, si a citit foarte multe scenarii de-a lungul timpului, la un moment dat s-a simtit „obligata” sa refuze sa joace in anumite filme.

Intr-un interviu acordat publicatiei Daily Filipine Enquirer, Swift a explicat de ce a fost nevoita sa zica „nu” anumitor roluri: „Am citit multe scenarii de-a lungul timpului si de fiecare data mi-am rugat agentii sa imi trimita propuneri doar daca ei sunt siguri ca rolurile respective ma avantajeaza. Admir foarte mult actorii care accepta doar roluri de care sunt siguri ca vor incanta publicul. Ei iau decizii bazate pe ceea ce le place si fac doar lucruri de care sunt pasionati.”

Chiar daca nu accepta sa joace in orice film, Swift a mai declarat ca accepta doar rolurile care i se potrivesc, deoarece este constienta de efectul pe care l-ar putea avea un anumit rol asupra fanilor sai mai tineri.

 

Text: Andreea Popescu