Taylor Swift vorbeste cu ea insasi in oglinda

shutterstock_88591789Taylor Swift vorbeste cu ea insasi in oglinda pentru a se calma inainte de a intra pe scena. Artista in varsta de 22 de ani spune ca devine foarte nervoasa mai ales inaintea festivalurilor de muzica, acolo unde spectatorii nu vin neaparat pentru a o vedea pe ea, astfel blonda devine foarte anxioasa, insa isi spune in sinea sa ca va fi ok.

“Devin foarte nervoasa. Ma uit in oglinda si imi spun ca nu vor arunca in mine cu nimic si ca totul va fi ok, de fapt ma intreb daca totul va fi ok. Acest lucru nu mi se intampla insa la propriile mele concerte, atunci cand fanii isi cumpara bilete special pentru a ma vedea si a ma asculta pe mine”, a declarat Taylor.

Swift se pare ca are o obsesie pentru Katy Perry, mai ales de cand Katy a purtat un tricou cu chipul sau la unul dintre concerte. „Katy Perry este uimitoare, este foarte amuzanta. Poate sa spuna lucruri indraznete si frumoase in acelasi timp. Este exact asa cum v-o imaginati. O cunosc de foarte mult timp si prima data cand am cantat impreuna pe aceeasi scena mi-a facut o surpriza”, a spus Taylor. Nu ne asteptam ca o artista ca ea sa aiba emotii, insa speram sa fie unele constructive.

 

Text: Ruxandra Raica