Teatrul se muta la TV de saptamana viitoare!

Mihai BendeacVa aduceti aminte ca, pe vremuri, puteai sa vezi multe spectacole bune de teatru la TV? Un timp insa, astfel de programe au disparut din grila de difuzare a televiziunilor si multi spectatori le simteau lipsa.

De saptamana viitoare, Antena 1 ne pregateste o surpriza placuta prin lansarea unui proiect bine-venit, spunem noi, numit TEATRU TV. Acesta este un program  de suflet al lui Mihai Bendeac si o ocazie de a aduce in casele romanilor magia spectacolelor de teatru si bucuria reintalnirii cu actori de seama. Mult-asteptata stagiune de TEATRU TV se va deschide miercuri, pe 13 martie, cu piesa „Doctori de femei”, in care joaca Mihai Bendeac.

TEATRU TV isi propune sa readuca in atentia publicului cele mai frumoase piese de teatru din ultimii 30 de ani, jucate pe scenele unor importante institutii teatrale din Romania cu unii dintre cei mai iubiti actori.

Din distributia spectacolului „Doctori de femei” fac parte: Mihai Bendeac (Bassinet), Adrian Titieni (Aubin), Anca Sigartau (Rosa). Regie artistica: Emanuel Parvu. Designer: Irina Schrotter. Adaptare de Emanuel Parvu dupa „Tailleur pour dammes” de George Feydeau. Spectacolul se afla in stagiunea actuala a Teatrului Metropolis.

In a doua saptamana de TEATRU TV, pe 20 martie, se va difuza pe Antena 1 piesa „Pijamale”.

Text: Bianca Badescu