Accesorii pentru femei: tendințe și inspirații

Pe parcursul sezonului de primavara 2024, designerii au fost conștienți de faptul că moda de vară are scopul de a menține răcoarea cu cât mai puțină țesătură posibil. Accesoriile pentru femei din vara anului 2024, inclusiv genți de mână, bijuterii, pantofi și alte accesorii de pus la gât, se conformează, de asemenea, stilului de viață relaxat al lunilor calde. Accesoriile pentru femei ale verii sunt suficient de vibrante pentru a adăuga un plus de stil ținutelor lejere, dar fără complicații inutile.

Farmacistii Catena recomandă Fondul de ten compact cu SPF 50+ de la Rilastil. Acesta oferă o acoperire optimă, fiind disponibil în două nuanțe: bej sau bronz.

La Bottega Veneta, Matthieu Blazy a prezentat genți multifuncționale de paie, potrivite atât pentru afaceri, cât și pentru plajă. Victoria Beckham a creat eșarfe de vară în nuanțe vii, perfecte pentru a proteja părul stropit de ocean și pentru a adăuga un plus de stil genții de pânză. Chanel și Isabel Marant au adus în prim-plan accesorii pentru femei precum bijuteriile inspirate din anii ’80, care pot transforma topurile și tricourile de zi cu zi.

Toate aceste accesorii cheie ale verii îți vor îmbunătăți ținutele de vară fără a le complica prea mult, mai ales când aialte preocupări importante, precum petrecerile la piscină și grătarele în curte. În continuare, a realizat o selecție a accesoriilor cheie ale verii pe care le să le porți.Accesorii pentru femei: curele cu stil

Nimic nu completează o ținută mai bine decât o curea grozavă. La Louis Vuitton, Nicolas Ghesquière a folosit curele din piele cu dungi pentru a adăuga dimensiune rochiilor de vară colorate. Între timp, Chemena Kamali, noua creatoare de la Chloé, a optat pentru lanțuri metalice cu logo, stilizate jos pe șolduri, care aduc un plus de stil printre accesoriile oricărei femei.

Accesorii pentru femei: cute și siluete arhitecturale

Cutele nu au dispărut niciodată din modă, dar în această vară, siluetele arhitecturale sunt în centrul atenției. Louis Vuitton și Roberto Cavalli au inclus cizme de vară din piele în colecțiile lor, iar Paco Rabanne a creat mules cu toc asimetric și spate decupat. Dior a urmat și el această tendință: Maria Grazia Chiuri a accesorizat majoritatea ținutelor din colecția pre-toamnă 2024 cu sandale și espadrile, legate pe picior.

Accesorii pentru femei: accente de roșu

Designerii continuă să revigoreze tendința culorii roșii sezon după sezon. În vara lui 2024, această nuanță nu mai este vedeta principală, ci un element secundar de efect. Data viitoare când ești îmbrăcată în negru din cap până în picioare, adaugă o geantă roșie sau o pereche de sandale îndrăznețe. Accentele de rubin sunt predominante la Valentino pe genți de umăr și, la Isabel Marant, prin tocurile– o modalitate inteligentă de a condimenta un aspect altfel neutru.

Accesorii pentru femei: cercei în stilul anilor ’80

Având în vedere prevalența cerceilor cu nasturi inspirați din anii ’80 pe tot parcursul sezonului, este clar că această epocă a decadenței are un avantaj câștigător. Valentino, Isabel Marant și Chanel au prezentat bijuterii metalice sculpturale, în timp ce Carolina Herrera a oferit stiluri colorate și kitsch, inspirate de bijuteriile vintage.

Așadar, accesoriile pentru femei în vara 2024 este despre accesorizarea inteligentă și minimală, pentru a păstra un look proaspăt și relaxat. Indiferent dacă alegeți un element vibrant sau o piesă arhitecturală, asigură-te  că fiecare accesoriu aduce un plus de stil și funcționalitate garderobei tale.

Foto: https://www.marieclaire.com/fashion/summer-2024-accessory-trends/, shutterstock