Teresa Palmer – noua imagine ARTISTRY

Teresa Palmer – noua imagine ARTISTRYAmbalaje elegante, colectii de produse ce pun accent pe inovare si performanta, create special pentru femeile din intreaga lume, carora li se alatura Teresa Palmer, noua imagine la nivel global a gamei ARTISTRY, marca prestigioasa de produse cosmetice a companiei de vanzari directe Amway.

Datorita frumusetii, elegantei, dar si naturaletii, Teresa Palmer a fost aleasa sa reprezinte cu succes gama ARTISTRY. “Imi face placere sa colaborez cu un brand ca ARTISTRY care inspira independenta femeilor din intreaga lume si care ne pune la dispozitie produse exceptionale ce ne ajuta sa aratam si sa ne simtim bine”, a declarat Teresa.

Pe actrita australiana Teresa Palmer o cunoasteti din productiile “I am number four”, “Sorcerer’s Apprentice” sau “Bedtime Stories”. Teresa isi va face debutul global ca imagine a ARTISTRY odata cu lansarea colectiei de machiaj din toamna 2012, Escape to Paradise. Debutul in America de Nord va avea loc in 2013.

Text: Ruxandra Raica

 

februarie 1st, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate