The Black Eyed Peas iau o pauza pe termen nedeterminat

The Black Eyed Peas iau o pauza pe termen nedeterminat Vestea ca trupa americana Black Eyed Peas se desparte a intristat mii de fani. Trupa si-a anulat recitalul pe care trebuia sa-l sustina in cadrul spectacolului “Michael Forever”, maraton muzical organizat in memoria regretatului cantaret Michael Jackson, iar zvonurile sugereaza ca acesta ar fi primul pas catre separare.

O sursa apropiata a trupei a declarat pentru revista The Mirror: “Lucrurile au luat o intorsatura urata in ultimile luni, iar acest lucru semnaleaza sfarsitul colaborarii dintre cei patru”.

Membrii trupei au declarant, in luna iulie, ca se gandesc la o pauza pe termen nedeterminat, iar partea feminina a trupei, Fergie, a fost cea care a declarat ca fiecare se va concentra pe proiectele personale.

 

Chiar daca Will.I.Am, Fergie, Apl.De.Ap si Taboo nu vor mai concerta impreuna, separati au de gand sa isi continue munca de studio, ceea ce inseamna ca nu vor renunta la muzica.

 

Text: Andreea Popescu

octombrie 12th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate