“The Bold Type” – serialul despre viața cosmopolită din New York

O nouă producție marca Universal Television este în mare vogă acum – “The Bold Type” (“Îndrăznețele”). Serialul, foarte asemănător cu „Emily in Paris”, prezintă viața a trei prietene care lucrează într-o redacție pentru o revistă glossy.

Joan Sloan (Katie Stevens), Kat Edison (Aisha Dee) și Sutton Brady (Meghann Fahy) sunt trei angajate ale revistei Scarlet. Deși fiecare are o funcție diferită, prima fiind redactor, cea de-a doua, director de Social Media și ultima, asistentă pasionată de fashion, acest lucru nu le împiedică să-și povestească adesea problemele în garderoba redacției, pentru ca împreună să găsească soluții.

“The Bold Type” este o comedie-dramă americană, creată de Sarah Watson și produsă de Universal Television pentru Freeform. Serialul este inspirat din viața și cariera fostei redactor-șef a revistei Cosmopolitan, Joanna Coles, care este și producătorul executiv al serialului. Rolul acesteia este jucat de Melora Hardin (Jacquelin Carlyle), redactorul-șef al revistei glossy Scarlet.

Pentru un plus de strălucire – alege gama Progression HD, de la Rilastil și vei avea o piele de invidiat!

Deci, dacă vrei să înveți mai multe despre relații, viața în redacții, modă și tot ce înseamnă o viață cosmopolită la New York, urmărește “The Bold Type”, sigur îți va trezi amintiri din vremea “Sex and the city”.

Text: Bettina Cristea

Pentru ieșeala cu preietenele, folosește gama minune pentru un machiaj lejer, dar de efect – Rilastil Maquillage