“The Crown”- nunta prințesei Diana cu repetiție

The Crown

Producătorii seriei  The Crown au dat publicității prima imagine cu prințesa Diana în rochia de mireasă, așa cum apare în sezonul 4 al serialului. Iar asemănarea este uluitoare.

Actrița Emma Corrin, în vârstă de 24 de ani, arată la fel ca regretata prințesă de Wales în imaginea lansată în presă. Logodna și căsătoria timpurie a lui Charles cu Diana vor fi punctul central al celui de-al patrulea sezon al dramei, care va reveni pe micile ecrane în luna noiembrie. Iar designerii costumelor din emisiune au hotărâți să surprindă spiritul rochiei create de David și Elizabeth Emanuel pentru nunta din 1981.

O sursă a declarat pentru The Sun: „Designerul producției The Crown a dorit să creeze ceva care să nu fie o replică exactă a rochiei originale purtate de Lady Diana, dar care să capteze același spirit și stil al designului iconic al Emanuelilor. Amy Roberts, designerul nostru, i-a vorbit lui David Emanuel în detaliu despre schițele și desenele originale care au fost prezentate în comunicatul de presă emis în ziua nunții. „David Emanuel a colaborat fantastic și a ajutat echipa de design și a vorbit despre detaliile multora dintre desenele originale, dar nu a venit pe platou în timp ce filmam.”

Cea de-a patra serie a The Crown, care a fost terminată înainte ca restricțiile Covid să întrerupă filmările, se așteaptă să încheie povestea în anii 1980, deoarece al cincilea sezon va relua povestea de la începutul anilor ’90.

Text Cristina Dudău