“The Hangover Part III”: primele poze postate de catre regizorul Todd Phillips

“The Hangover Part III”: primele poze postate de catre regizorul Todd PhillipsTodd Phillips a lansat un set de fotografii realizate in spatele camerei de filmat, din timpul filmarilor la “Marea mahmureala” partea a III-a. La putin timp de la debutul filmarilor pentru cea de-a treia si ultima parte a aventurilor din filmul “The Hangover”, au aparut si primele fotografii in care sunt surprinse trei dintre personajele principale ale filmului.

Si cine altcineva era in masura sa posteze aceste poze daca nu Todd Phillips, cel care a regizat ambele serii “Hangover” si care continua cu a treia? Exact, nimeni! Prin urmare, Todd a postat pe contul sau oficial de Instagram cateva poze cu Bradley Cooper, Ed Helms si Zach Galifianakis, dar si cu Ken Jeong, care va juca un rol mai amplu in noul film. Fotografiile postate in care sunt surprinsi cei trei au fost insotite de mesajul: “Hanging on set #H3”. Hangover 3 va fi ultimul film din serie, despre care regizorul spune ca “va surprinde pe toata lumea cu aceasta parte de incheiere, mai ales ca nu va mai fi nicio nunta si nicio petrecere a burlacilor”.

Data lansarii peliculei pe marile ecrane este 24 mai 2013, iar noi o asteptam cu nerabdare. Voi, nu?

 {besps}/Beatrice/09/hangover|width=450|height=450{/besps}

Text: Andreea Popescu

noiembrie 12th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate