The Jonas Brothers pregatesc un nou single

Jonas-Brothers2Trupa The Jonas Brothers, care abia a terminat al cincilea album, se afla deja in pregatiri pentru un nou single. Obisnuindu-si fanii de-a lungul timpului cu lansari pe banda rulanta, nu avea cum sa fie altfel de data aceasta.

Prin urmare, purtatorul de cuvant al trupei a facut publica informatia ca cei trei componenti spera ca cel mai recent single al lor sa fie lansat “cat mai curand posibil”.

“Suntem la doar cateva zile, daca nu chiar la o ora distanta de a va face o surpriza de proportii”, a declarat Nick Jonas pentru tabloidul MTV News. “Avem o echipa buna in jurul nostru si suntem fericiti ca ne putem incanta fanii de fiecare data si cu fiecare aparitie a noastra”.

Intrebat cand si-ar dori sa lanseze urmatorul single, Kevin Jonas a raspuns: “Ne dorim sa fie lansat cat mai curand posibil.”

Joe Jonas a adaugat: “Da, vrem sa-l facem foarte repede. Din fericire, suntem intr-o pozitie in care avem de decis data lansarii. Noi ne dorim sa fie gata in momentul in care vom sustine show-ul de la Radio City.”

Trupa americana Jonas Brothers este formata din fratii Kevin, Joe si Nick Jonas. Dintre cei trei frati, doar Nick Jonas a facut primii pasi ca producator muzical.

 

Text: Andreea Popescu