The Motans si INNA au lansat single-ul „Nota de plata”

The Motans revine in atentia publicului cu un nou single care se numeste „Nota de plata”, in colaborare cu INNA. Piesa a fost compusa de Denis Roabes (The Motans), Irina Rimes, INNA, Alexandru Cotoi, Costin Bodea, productie Alexandru Cotoi si Costin Bodea.

Videoclipul piesei „Nota de plata” este regizat de Ionut Trandafir (Trandafilm) cu care The Motans a lucrat la majoritatea videoclipurilor, concept si scenariu Vlaicu Bunduchi si Andrei Botnaru, DoP Bogdan Filip.

Interviu exclusiv Inna: „Nu imi plac melodiile foarte triste si nu as canta despre droguri”

„Ideea cu „Nota de plata” mi-a dat-o un coleg de la Global Records si, pentru ca mi-a placut, in aceeasi zi am avut o sesiune impreuna cu Irina Rimes si am hotarat sa o dezvoltam si sa facem din ea o piesa. A trecut ceva timp si a insemnat sa depunem un  pic de efort toti cei care au lucrat la ea pana sa ajungem la varianta finala, dar, in schimb, a iesit o piesa care ne place. Despre colaborarea cu INNA pot spune ca a fost o experienta unica pentru mine. A dat culoare intregii melodii si a facut-o sa sune pur si simplu feeric, as vrea sa ii multumesc pentru implicare, profesionalism. De asemenea, as vrea sa le spun multumesc Irinei Rimes, lui Alexandru Cotoi si lui Costin Bodea. E mereu o placere sa lucrez cu acesti oameni. Multumesc echipei de filmari care a lucrat la clip (Trandafilm) si, desigur, un mare multumesc intregii echipe Global Records”, a declarat The Motans.

Interviu Denis Roabes, The Motans: La o femeie mi-ar placea…

„The Motans, un artist cool, talentat, o bucurie sa lucrez cu el, o onoare ca suntem colegi la Global Records. Speram sa va bucurati de „Nota de plata”, a declarat si INNA despre noul single.

Cei doi actori din videoclip sunt George Pistereanu, cunoscut publicului din Romania datorita unor filme precum „Loverboy” si „Eu cand vreau sa fluier, fluier”, si Madalina Craiu din „Umbre” sau „Dublu”. Prima colaborare The Motans a fost cu Delia pentru piesa Weekend”, care a cucerit radiourile si televiziunile muzicale, cu peste 21 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Text: Oana Baltoc