Tineret in miscare vine in Romania cu un eveniment interactiv

Tineret in miscare vine in Romania cu un eveniment interactivEvenimentul Tineret in miscare – o initiativa a Uniunii Europene – vine si in Romania, in Parcul Tineretului din Bucuresti, in perioada 27-28 septembrie. Tinerii vor avea posibilitatea de a participa la numeroase workshop-uri, spectacole de teatru, dezbateri educationale si multe alte activitati interactive!

Oaspetii evenimentului vor fi invitati sa-si testeze cunostintele despre UE in cadrul unui chestionar distractiv.

Evenimentul Tineret in miscare ofera o sansa unica de a descoperi si de a invata mai multe despre oportunitatile tinerilor de a-si petrece o parte a parcursului  educational sau de instruire in strainatate, pentru a-si imbunatati abilitatile sau pentru a obtine unele noi.

Actorul roman Dragos Bucur este ambasadorul proiectului Tineret in miscare pentru Romania si, pe durata celor doua zile, va prezenta implicarea sa in aceasta campanie. Activitatile fiecarei zile se vor incheia cu un concert in care vor canta formatii romanesti de succes, precum Butterflies in my Stomach, Les Elephants Bizzares, C.T.C. si Suie Paparude.

Pentru mai multe informatii privind proiectul Tineret in miscare, accesati http://europa.eu/youthonthemove.

 

Text: Ruxandra Raica

septembrie 20th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate