Tinerete fara batranete cu Crio Facial

Clinica de infrumusetare Noblezza aduce pe piata din Romania tratamentul Crio Facial, cea mai revolutionara metoda de regenerare a pielii si de reducere a varstei biologice a tenului. Terapia Crio Facial este o metoda total neinvaziva de estompare a semnelor de fotoimbatranire ale tenului.

 


Cu ce se evidentiaza Crio Facial fata de celelalte tratamente cosmetice?

Tratamentul Crio Facial este o terapie de ultima generatie, total neinvaziva, care nu presupune niciun fel de durere, stare de disconfort sau recuperare post-tratament, care ne ajuta sa scapam de orice efect produs de fotoimbatranirea prematura a tenului (rozacea, cuperoza, ridurile si liniile fine din jurul ochilor) care nu poate fi lucrat cu niciun alt aparat sau terapie neinvaziva existenta la ora actuala pe piata din Romania. Spre deosebire de celelalte tratamente, Crio Facialul reduce varsta biologica a tenului.

Care sunt pasii in realizarea acestui tratament?

Crio Facial este o terapie foarte simpla care se poate face in orice moment al zilei, fara sa presupuna demachierea tenului in prealabil. Tratamentul consta in aplicarea unui abur rece la nivelul fetei, cu o temperatura de -90 de grade.

Cat dureaza procedura?

Procedura dureaza doar 10 minute, timp in care aburii racorosi produsi de azot, care ating temperatura de minus 90 de grade, racesc tesutul in profunzime, cu scopul de a stimula elastina si colagenul si de a regenera fiecare celula din interior spre exterior.

Cate sedinte sunt necesare pentru a obtine cele mai bune rezultate?

Efectele se vad inca de la prima sedinta, liftingul este instant, fara sa prezinte durere sau interventie din exterior. Dupa procedura, cearcanele sunt atenuate, tenul arata foarte fresh obtinandu-se efectul acela de pump vizibil la nivelul fetei. Pentru un efect de durata, sunt necesare 10 sedinte.

Stim ca terapia prin frig ii da organismului impulsul de a-si regenera fiecare celula. Cum se produce aceasta regenerare la nivelul fetei?

Terapia prin frig sau puterea frigului este cea mai veche metoda din lume de imunizare si de regenerare a fiecarei celule a corpului, pentru ca expunerea la frig da impulsul organismului da a se regenera. Prin intermediul Crio Facialului, putem realiza aceasta regenerare si pe zona fetei, a gatului si a decolteului.

Cand este contraindicat acest tratament? Exista anumite restrictii?

Crio Facial nu presupune contraindicatii. Este o terapie care se aplica strict localizat, consta in racirea epidermei de la 28-29 de grade, cat avem in mod normal, pana la 7-8 grade.

Care sunt regulile de ingrijire dupa terminarea tratamentului? Ce trebuie sa stie clienta?

Terapia Crio Facial nu presupune nicio strictete, ba mai mult, se poate realiza chiar si pe tenul machiat. De asemenea, terapia se poate combina cu orice alt tratament facial fara nicio problema. Singura restrictie este sa nu fie combinat cu caldura, pentru ca atunci ar fi un efort prea mare pentru organism.

 

Text: Alexandra Lupu