Tinerii din LaLa Band intampina primavara cu martisoare, ghiocei si cu un sezon nou din “Pariu cu viata”

Tinerii din LaLa Band intampina primavara cu martisoare, ghiocei si cu un sezon nou din “Pariu cu viata”Tinerii din LaLa Band intampina primavara cu entuziasm si bucurie, cu ghiocei, martisoare si cadouri, dar totodata cu un nou sezon al serialului “Pariu cu viata”, ce va fi difuzat din 13 martie, in fiecare miercuri, de la 21.30, la PRO TV.

Martisorul preferat al Alinei are o valoare sentimentala deosebita: “Martisorul pe care il pastrez cu drag este cel de la bunicul meu, un pandantiv cu initiala mea.

Pentru mine, 1 martie simbolizeaza incheierea iernii si sosirea primaverii, pentru ca atunci rasar si ghioceii”, spune Alina. Criss marturiseste ca la Vorona, de 1 martie, baietii erau cei care primeau martisoare iar fetele primeau flori de 8 martie.  In plus, Criss si Vlad au inceput sa primeasca deja foarte multe cadouri de la fani in concertele pe care le sustin in tara.

Sore a colectionat toate martisoarele primite de-a lungul timpului: “Am primit de la tata o brosa sub forma de bufnita care mi-e foarte draga. Mi-amintesc ca, in scoala generala, intr-un an am primit atat de multe martisoare ca nu mi-au incaput intr-o punga. Am fost extrem de incantata si le-am pastrat drept amintire multi ani.”

Liviu isi aduce aminte cu drag de o intamplare amuzanta din copilarie petrecuta pe 1 martie: “Eram clasa a doua si imi placea o fata. Am pus pariu cu baietii ca o sarut dupa ce ii dau martisorul. I-am dat martisorul si am pupat-o, dupa care am luat-o la fuga prin scoala, cu ea in spate, incercand sa ma nimereasca cu martisorul pe care tocmai i-l oferisem”, si spune ca in fiecare an obisnuieste sa aleaga “martisoare inedite, care sa ramana in sufletul femeilor carora le ofer”.

Text: Andreea Popescu

februarie 26th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate