Tinute chic de Revelion, recomandate de designerii romani

WL-375ccc

Doua dintre cele mai apreciate tinere din business-ul modei romanesti recomanda tinute chic de revelion, din ultimele lor colectii. Ana Novic vorbeste despre ea ca fiind “ o fata care vorbeste cu materialele, desi nu stie sa deseneze.”

Maria Simion, pe de alta parte, creeaza povesti cu straluciri de diamante si transforma cele mai cunoscute vedete in “City birds of Paradise”.

Sa mai discutam putin despre aceste minunate femei si despre cum lucreaza ele cu magia.

Cei care au intrat macar o data in contact cu Ana Novic, designerul din spatele brandului ce ii poarta numele, au fost martorii unui adevarat spectacol de culoare si ai unei avalanse de idei atunci cand vine vorba de imagine, stil sau doar schimb de impresii. Ana Novic nu doar imbraca niste corpuri, ea face legatura dintre individ si lumea lui, exprima fix ceea ce nu putem povesti despre noi. Un exemplu al omului ales sa se joace la lucru cu jucariile preferate de dimineata pana seara, Ana lasa o amprenta plina de personalitate pe tot mai multe aparitii feminine din tara.

Maria Simion, owner al brandului Wonder Lolita, moderator al emisiunii Showbizz Report si consultant al revistei Tonica pe fashion, are un succes urias, atat in tara, cat si peste hotare, mai ales in Germania, unde dupa o lunga perioada de negocieri a vandut nemtilor o franciza Wonder Lolita.

Si pentru ca pe unde trece Maria, raman urme, ultima sa colectie, cu piese unicat, denumita strategic “Antique Diamonds”, a beneficiat de o petrecere de lansare absolut superba unde am avut ocazia sa vizionam linia de lux, reprezentata de un mix de traditionalism si baroc, in care materiale pretioase precum matasea, brocartul si dantela au adus eleganta creatiilor pe culmi feerice, pe acordurile muzicii unor prim-solisti ai Operei Romane, Alice si Hector Lopez.

 

Text: Catalina Buzdun