3 ținute chic de damă cu pantofi sport

Încălțămintea sport pentru femei este foarte versatilă și tocmai de aceea nu iese niciodată din trendurile dictate de catwalk. O pereche de pantofi sport de damă completează perfect o ținută de stradă, o ținută smart-casual și chiar și o ținută elegantă, cu condiția să ai grijă să echilibrezi lucrurile din punct de vedere stilistic prin folosirea unor accesorii potrivite.

Stilul sport chic nu se va demoda prea curând, iar combinația dintre piesele vestimentare sport și cele clasice va da naștere întotdeauna unor ținute fermecătoare și inedite, potrivite atât pentru birou, cât și pentru simple plimbări în aer liber sau pentru evenimente care nu au un dress code restrictiv.

Stilul athleisure a cucerit deja inimile tuturor și chiar și tinerele care au o preferință vizibilă pentru stilul elegant sau romantic nu pot rezista, de obicei, acestor combinații dintre chic și sporty.

În plus, ținutele care pot fi construite în jurul elementelor sporty sunt ușor de purtat, foarte confortabile și, în funcție de accesoriile folosite, uneori pot deveni chiar spectaculoase.

În acest context, mai jos îți prezentăm 3 ținute chic de damă pe care le poți construi în jurul pantofilor sport. Sunt simple, de efect și nu va trebui să investești un buget impresionant pentru că, așa cum aminteam anterior, piesa de rezistență (elementul central) este încălțămintea sport.Ținute chic de damă în care pantofii sport sunt vedete

În comerț există o multitudine de alternative atunci când vine vorba de pantofi sport femei, așa că rămâne la latitudinea ta să alegi un model care îți place. În jurul acelui model ales vei construi, ulterior, ținuta.

Noi am ales să îți prezentăm ținute construite în jurul unor pantofi sport de damă simpli, black & white.

Ținuta 1

Prima ținută pe care ți-o prezentăm pentru inspirație este compusă din încălțăminte sport pentru femei, un top negru și pantaloni street casual.

Poți accesoriza această ținută și cu o geantă care să păstreze nuanțele principale ale compoziției stilistice (în acest caz negrul) și care să aibă, eventual, un element care să o scoată în evidență (accente metalice, o formă deosebită etc.).

Această ținută este foarte potrivită atât pentru o plimbare lejeră prin oraș, cât și pentru un eveniment cu dress code casual-chic.

E contemporană, tinerească și de efect, așa că vei întoarce, cu siguranță, multe priviri.

Ținuta 2

Ținuta de mai jos este formată dintr-un tricou simplu, o pereche de pantaloni animal print și pantofi sport de damă simpli, albi.

Poți accesoriza această ținută cu o geantă de dimensiuni mici, care să nu distragă atenția de la compoziția stilistică, ci doar să completeze subtil outfit-ul.

Ținuta de mai jos este potrivită pentru o întâlnire în oraș, pentru un city break, pentru mersul la birou, însă poate fi la fel de reușită și în contextul unui garden party, de exemplu (cu condiția să renunți la tricou și să mizezi pe o bluză sau pe o cămașă din materiale prețioase, care să contrabalanseze și să încline ținuta către o zonă mai elegantă).

E o ținută simplă, ușor de construit, ușor de purtat și, nu în ultimul rând, foarte „instagramabilă”.

Ținuta 3

Ținuta de mai jos este compusă dintr-o rochie simplă, dar cu accente elegante, dintr-o geacă cu personalitate și din pantofi sport damă.

Încălțămintea sport femei este, așa cum ai văzut și în exemplele anterioare, foarte versatilă, iar în acest caz pune bazele unei ținute care poate deveni perfectă inclusiv pentru un eveniment formal sau cu un dress code care mizează pe eleganță.

Geanta completează foarte bine din punct de vedere stilistic compoziția, iar dacă ținuta urmează să fie purtată pe stradă sau în contexte casual, atunci poți accesoriza și cu o brățară pentru picior, care să ofere o notă fresh și să poziționeze outfit-ul într-o zonă mai lejeră.

Recomandare: pantofi sport de damă Calzamedi

Dacă te-am convins să investești într-o pereche de pantofi sport de damă / încălțăminte sport femei, atunci îți oferim și o recomandare: Calzamedi.

Calzamedi este cel mai cunoscut și apreciat producător de încălțăminte ortopedică din Spania, iar produsele pe care le comercializează urmează structura anatomică naturală a piciorului, asigurând, astfel, o postură corectă în timpul mersului și un grad de confort superior.

Așadar, nu vorbim de niște simpli pantofi de sport cu un design foarte modern și elegant, ci de încălțăminte cu beneficii medicale confirmate, care susține corect musculatura piciorului, bolta plantară, călcâiul și glezna.

Dincolo de faptul că încălțămintea Calzamedi te ajută să creezi ținute reușite, potrivite atât pentru mersul pe stradă, cât și pentru mersul la birou sau pentru evenimente speciale, fiecare achiziție vine la pachet cu garanții extinse în privința calității: materialele folosite sunt foarte rezistente, prietenoase cu mediul și împiedică înmulțirea bacteriilor care produc acel miros neplăcut din încălțăminte.

Orice ai alege să achiziționezi, noi te încurajăm să fii curajoasă și să îndrăznești să creezi ținute originale și creative, care să îți reflecte în totalitate gusturile și personalitatea.

Sursă foto: Pinterest