Ținute pline de farmec la Festivalul de Film de la Veneția

Festivalul Anual de Film de la Veneția este unul dintre cele mai pline de farmec evenimente din lume. Celebritățile de top nu apar pe covorul roșu doar pentru a-și promova noile filme, ci și pentru a lucra cu stiliști de top pentru a prezenta cele mai bune creații din noile colecții prêt-à-porter și couture, oferind momente unice de stil. Festivalul de film este atât un spectacol pentru iubitorii de modă, precum și pentru cinefilii.

Farmaciștii Catena recomandă  Lipofusion de la Rilastil un tratament corporal pentru contracararea imperfecțiunilor cauzate de celulită, cu absorbție imediată și efect de răcire prelungit.Ca atare, am selectat cele mai bune look-uri de la Festivalul de Film de la Veneția

Începând cu 30 august, Festivalul de Film de la Veneția are o mulțime de filme care își vor avea premiera în următoarele două săptămâni, ceea ce înseamnă că toți actorii de top de la Hollywood vor fi acolo. Ana de Armas de la Blonde, Timothée Chalamet de la Bones & All, Cate Blanchett de la Tár și Jodie Turner-Smith de la White Noise se numără printre multe alte staruri de cinema prezente la Veneția.

Turner-Smith a avut un debut deosebit la evenimentul de deschidere al festivalului, ea a purtat o rochie mini albastră semnată de Raisa Vanessa, cu franjuri.

La aceeași seară inaugurală, Julianne Moore, care este președintele juriului festivalului în acest an, a strălucit într-o rochie Alaïa, în timp ce Tessa Thompson a purtat o rochie blazer semnată de Rodarte, din tulle negru.

Foto: Tessa Thompson în Rodarte, Julianne Moore în Alaïa, Jodie Turner-Smith în Raisa Vanessa
Foto: Julianne Moore, Greta Gerwig în Christian Dior, May Nivola
Foto: Grace Elizabeth în Alberta Ferretti, Elisa Sednaoui, Jodie Turner-Smith în Gucci
Foto: Barbara Palvin, Greta Ferro, Hillary Clinton
Foto: Julianne Moore în Valentino, Tessa Thompson în Armani, Melanie Laurent în Gucci
Foto: Sydney Sweeney în Tory Burch, Jodie Turner-Smith în Gucci, Catherine Deneuve în Saint Laurent
Foto: Aimee Lou Wood, Rocio Munoz Morales, Cate Blanchett
Foto: Tessa Thompson în Elie Saab, Cate Blanchett în Schiaparelli, Magda Swider

Vor fi multe alte momente de modă expuse în următoarele două săptămâni. Așa că revin-o pentru toate cele mai bune look-uri direct de pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția.

Iulia Mirică

Foto: hepta, vogue.com