Tinute si cadouri si Sarbatori de vedeta: Andreea Raicu si Valentina Pelinel

Tinute si cadouri si Sarbatori de vedeta: Andreea Raicu si Valentina Pelinel

Le-ati vazut pe coperta tuturor publicatiilor glossy. Uneori in tinute simple, alteori extrem de sofisticate, dar intotdeauna chic.

In avanpremiera pentru cititoarele TONICA, Andreea Raicu si Valentina Pelinel, adevarate fashion icons, vorbesc despre tinutele pe care le-au ales pentru sarbatori.

Andreea Raicu (Prima TV): “De Revelion voi purta cu siguranta ceva nou si in care sa ma simt confortabil. Craciunul este sarbatoarea mea de suflet si incerc sa pastrez traditiile, chiar daca timpul este din ce in ce mai scurt. Voi cumpara cadouri tuturor oamenilor dragi. Pentru mine doresc sanatate, oameni minunati alaturi si o viata frumoasa.”

 

Tinute si cadouri si Sarbatori de vedeta: Andreea Raicu si Valentina Pelinel

Valentina Pelinel: “De Revelion voi purta o rochie de seara. Imi place sa fiu eleganta, stralucitoare in noapte de Anul Nou, indiferent unde ma aflu: intr-o statiune de schi, pe o insula sau pur si simplu acasa. De Craciun voi darui familiei si apropiatilor DVD-ul de aerobic pe care l-am lansat in noiembrie. Vreau sa se mentina in forma, mai ales in perioada sarbatorilor, cand, desigur, nu te poti abtine chiar de la toate bunatatile traditionale si trebuie sa suplimentezi timpul alocat miscarii.”

Foto: PRIMA TV

Foto: www.valentinapelinel.ro

ianuarie 6th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate