Ținute spectaculoase la Festivalul de Film de la Cannes

După multe ceremonii amânate și petreceri anulate, vedetele s-au întors pe covorul roșu de pe Riviera Franceză pentru a 74-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes.

Farmaciștii Catena recomandă fiolele La Cabine, produse pentru îngrijirea tenului formulate cu precizie ridicată și se bazează pe ingrediente active inovative, pentru a oferi rezultate notabile și de durată.

Legendarul eveniment a revenit, aducând strălucire, glamour și moda înapoi în sudul Franței. Și, deși este posibil să nu putem vedea filmele care sunt proiectate la festival, putem să ne bucurăm de moda de pe covorul roșu. Anul acesta pare să fie despre tonuri luminoase, țesături drapate și makeup-uri naturale.

Festivalul, care se desfășoară în perioada 6-17 iulie, a început cu acordarea premiului Palme d’Or onorific actriței și regizoarei americane Jodie Foster. Ediţia de anul acesta a festivalului de la Cannes marchează o premieră – juriul este majoritar feminin.

Noaptea de deschidere la premiera mondială a filmui Annette a lui Leo Carax, ne-a adus ținute impresionante, așa cum era de așteptat. Jessica Chastain a adus un vibe gotic covorului roșu, într-o rochie Christian Dior Haute Couture, la care a purtat rubine Chopard, în timp ce Lou Doillon a ales o rochie aurie semnată de Gucci.

Bella Hadid a ales o ținută haute couture marca Jean Paul Gaultier. Pentru a nu fi mai prejos, starul din Annette, Marion Cotillard, a ales o rochie strălucitoare Chanel Haute Couture.

Acestea sunt ținutele și rochiile noastre preferate de la Festivalul de Film de la Cannes 2021, un eveniment la fel de distractiv, elegant și efervescent ca un pahar de șampanie:

Foto: Jessica Chastain , Helen Mirren, Carla Bruni-Sarkozy
Foto: Andie MacDowell, Jodie Foster, Marion Cotillard

Text: Iulia Mirică

Foto: hepta