Ținute surprinzătoare la MTV Video Music Awards

Este greu de crezut că premiile MTV Video Music Awards sărbătoresc aproape 40 de ani. Marți, Video Music Awards 2023 au marcat aproape patru decenii de când show-ul a fost difuzat pentru prima dată pe 14 septembrie 1984, adunând nume îndrăznețe din industrie pentru a onora cele mai bune videoclipuri muzicale. Pe atunci, Dan Aykroyd și Bette Midler au găzduit ceremonia, care a avut loc la Radio City Music Hall, în timp ce Herbie Hancock a luat acasă cinci premii, iar Madonna îmbrăcată în rochie de mireasă a interpretat „Like a Virgin” deasupra unui tort de nuntă foarte înalt.

Primul pas pentru o piele sănătoasă este curățarea ei în profunzime cu gama Daily Care de la Rilastil. Farmaciştii Catena recomandă demachierea și eliminarea prin curățare a factorilor poluanți de pe ten, inclusiv a bacteriilor acumulate pe parcursul zilei și al nopții sunt elementele cheie pentru un ten frumos.Taylor Swift și SZA – cele mai multe nominalizări

Anul acesta, Taylor Swift și SZA sunt cele mai nominalizate artiste, cu 11, respectiv opt nominalizări. Cardi B, Megan Thee Stallion, Future, Lil Wayne, Shakira, Diddy și Doja Cat, printre mulți alții, vor cânta, iar Nicki Minaj – care a cogăzduit și VMA-urile de anul trecut – va cânta.

Taylor Swift in Versace, Megan Thee Stallion in Brandon Blackwood, Pretty Vee in Quine Lee

Dar, în timp ce astăzi melodiile, videoclipurile muzicale și artiștii celebrați pot arăta și suna mult diferit față de acum 40 de ani, un lucru rămâne același: covorul roșu al VMA este încă locul potrivit pentru o întreagă paradă de modă. De la salopeta mov cu o mânecă a lui Lil’ Kim până la Macy Gray care reinventează auto-promovarea într-o rochie pe care scria „My New Album Drops 18 Sept. 2001” și până la rochia neașteptată a lui Lady Gaga semnată de Franc Fernandez în 2010, nu putem știi niciodată la ce să ne așteptăm de la covorul roșu al VMA.

Și în timp ce multe celebrități au ales Săptămâna Modei din New York (care marchează începutul a ceea ce a fost numită „luna modei”, după cum urmează Londra, apoi Milano și apoi Paris), marți, covorul roșu din Prudential Center din Newark, New Jersey, a înlocuit podiumul.

Iată care au fost cele mai bune alegeri vestimentare de anul acesta de la MTV Video Music Awards

Måneskin in Rick Owens, Rita Ora in Rodarte
Selena Gomez in Oscar de la Renta, Saweetie in Area, Olivia Rodrigo in Ludovic de Saint Sernin si incaltaminte Roger Vivier
Offset, Shakira in Versace, Kelsea Ballerini in Monot
Anitta in Schiaparelli Couture, Coco Jones in Moschino, Cardi B in Dilara Findikoglu

Foto: www.vanityfair.com