Ţinutele de “stat în casă” ale celebrităţilor

 

Adaptarea la statul în casă este destul de dificilă, iar cum fashion-ul este pasiunea ta, ţinutele de casă nu te încântă, pentru că sunt cam aceleaşi. Pentru a diversifica stilul vestimentar de stat în casă şi pentru a te mai inspira, îţi propunem câteva ţinute ale celebrităţilor, pe care le poţi achiziţiona online:Alexa Chung

Alexa Chung a postat o fotografie cu ea întinsă pe pat, îmbrăcată într-o cămaşă de noapte. Ea poate fi cumpărată de AICI la preţul de 75 de lire.

https://www.instagram.com/p/B97MrMEArkG/?utm_source=ig_embed

Bella Hadid

Bella Hadid a postat pe Instagram o fotografie sexy, cu ea într-un halat de mătase, în timp ce-şi ţinea un tratament pe faţă. Halatul La Perla se poate achiziţiona de aici, cu 255 de lire.  

https://www.instagram.com/p/B9eb0qrgDCR/?utm_source=ig_embed

Rosie Huntington-Whitely

Rosie ne arată cât de bine îi stă într-o pereche de pantaloni de trening, din caşmir. Pantalonii unisex la preţul de 385 de lire se pot cumpăra de aici.

https://www.instagram.com/p/B-YGFiEHXB7/?utm_source=ig_embed 

Chrissy Teigen

Chrissy îţi ţine urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă în familia ei, cu toate activităţile pe care le fac. Aceasta s-a postat, zilele trecute, într-un kimono din mătase, în valoare de 440 de lire. El se poate achiziţiona de aici.

https://www.instagram.com/p/B-a6zNxJWBX/?utm_source=ig_embed 

Chrissy Rutherford

Chrissy Rutherford, în schimb, a ales să poarte nişte pijamale elegante, cu volane. Dacă îţi plac şi ţie, le poţi cumpăra de aici, cu 135 de lire.

https://www.instagram.com/p/B-JmaYUpCOO/?utm_source=ig_embed 

Sabina Socol

Sabina s-a fotografiat de pe balconul apartamentului din Paris îmbrăcată într-o rochie de dormit foarte elegantă, din mătase, cu umerii goi. Rochia costă 340 de lire şi se găseşte aici.

https://www.instagram.com/p/B-FZdQ2iE7D/?utm_source=ig_embed 

 

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram