Ţinutele de “stat în casă” ale celebrităţilor

 

Adaptarea la statul în casă este destul de dificilă, iar cum fashion-ul este pasiunea ta, ţinutele de casă nu te încântă, pentru că sunt cam aceleaşi. Pentru a diversifica stilul vestimentar de stat în casă şi pentru a te mai inspira, îţi propunem câteva ţinute ale celebrităţilor, pe care le poţi achiziţiona online:

Alexa Chung

Alexa Chung a postat o fotografie cu ea întinsă pe pat, îmbrăcată într-o cămaşă de noapte. Ea poate fi cumpărată de AICI la preţul de 75 de lire.

Bella Hadid

Bella Hadid a postat pe Instagram o fotografie sexy, cu ea într-un halat de mătase, în timp ce-şi ţinea un tratament pe faţă. Halatul La Perla se poate achiziţiona de aici, cu 255 de lire.  

View this post on Instagram

Grateful for this beautiful Sunday 💛

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Rosie Huntington-Whitely

Rosie ne arată cât de bine îi stă într-o pereche de pantaloni de trening, din caşmir. Pantalonii unisex la preţul de 385 de lire se pot cumpăra de aici.

Chrissy Teigen

Chrissy îţi ţine urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă în familia ei, cu toate activităţile pe care le fac. Aceasta s-a postat, zilele trecute, într-un kimono din mătase, în valoare de 440 de lire. El se poate achiziţiona de aici.

View this post on Instagram

dysfunction junction

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Chrissy Rutherford

Chrissy Rutherford, în schimb, a ales să poarte nişte pijamale elegante, cu volane. Dacă îţi plac şi ţie, le poţi cumpăra de aici, cu 135 de lire.

Sabina Socol

Sabina s-a fotografiat de pe balconul apartamentului din Paris îmbrăcată într-o rochie de dormit foarte elegantă, din mătase, cu umerii goi. Rochia costă 340 de lire şi se găseşte aici.

 

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram

aprilie 14th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate