Ținutele spectaculoase pe „covorul roșu virtual” al Globurilor de Aur

Termenul „covor roșu virtual” poate aminti  despre influența internetului asupra modei, dar vedetele au oferit o imagine alternativă la Globurile de Aur. Starurile au strălucit fiecare din câte un colț al lumii pentru a sărbători cel mai bun film și televiziunea americană. Vedetele nu au căutat în era digitală inspirația pentru ținute. În schimb, farmecul Old Hollywood a servit ca o temă comună. Nominalizata la premii, Elle Fanning a descris rochia Gucci a lui Grace Kelly ca fiind icy, în timp ce Amanda Seyfried a canalizat opulența epocii cu o creație roz somon Oscar de la Renta care făcea aluzie la personajul pe care l-a interpretat, Marion Davies.

Unii au păstrat lucrurile șic și direct. Într-o rochie eterică Chanel, Andra Day, vedeta SUA vs. Billie Holiday, le-a dat spectatorilor un touch al decadenței epocii jazzului. Rochia ei din tulle de mătase, cu un corset din macramé cu paiete din colecția de primăvară / vară 2021 a Virginie Viard a fost o versiune mai aerisită a rochiilor de chanteuse purtate de Holiday în timp ce urca pe scena de la L’Olympia Bruno Coquatrix.

În schimb, look-ul electric Valentino Haute Couture al Cynthiei Erivo a jucat cu coduri clasice – o rochie lungă, verde neon cu proporții extreme și platforme suficient de înalte pentru a o face pe Lady Gaga să ridice o sprânceană. La fel, Regina King și-a marcat istorica nominalizare la cea mai bună regie într-o rochie asimetrică realizată de Nicolas Ghesquière sub eticheta Louis Vuitton, care avea suficiente paiete și cristale pentru a lumina cerul nopții. Strălucitor, fără să pară kitsch, a întruchipat spiritul de sărbătoare al Globilor de Aur.

În mijlocul tuturor vibrațiilor , ambasadorii Globurilor de Aur, Jackson și Satchel Lee, au oferit o anumită prospețime în ținutele complementare Gucci. Jackson a ales un costum elegant dintr-o mătase neagră mată și o capă cu imprimeu floral, pe când Satchel a optat pentru o rochie neagră cu inserții strălucitoare.Vezi mai jos cele mai bine outfit-uri de la Globurile de Aur

Anya Taylor Joy în Christian Dior

Viola Davis in Lavie by CK

Elle Fanning in Gucci 

Rosamund Pike in Molly Goddard

Regina King in Louis Vuitton 

Satchel Lee in Gucci

Jackson Lee in Gucci

Kate Hudson in Louis Vuitton 

Andra Day in Chanel

Cynthia Erivo in Valentino

Amanda Seyfried in Oscar de la Renta

Margot Robbie in Chanel

Eiza Gonzalez in Versace

Sarah Paulson in Prada

 

Emma Corrin in Miu Miu

 

Julia Garner in Prada

Sofia Carson in Giambattista Valli

Nicole Kidman in Louis Vuitton

Josh O’Connor in Loewe

Carey Mulligan in Prada

Text: Iulia Mirică

Foto:www.vogue.com