Tipsuri pentru o intalnire reusita

shutterstock 61411075Prima intalnire, atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor, este generatoare de emotii intense. La ambele sexe exista preocuparea de a arata bine si de a nu da gres. Odata ajunsi acolo, asii din maneca trebuie scosi rand pe rand. Fiecare dintre cele doua personaje incep prin a se cunoaste, dar fara exagerari.

Prima intalnire nu trebuie sa fie si ultima, asta in cazul in care iti dai seama ca ceva te atrage la potentialul partener. Dar nu uita: entuziasmul nu trebuie sa fie exagerat! Fii cumpatata la prima intalnire si incearca sa treci dincolo de aparente, pe cat posibil.

  • Ce sa faci la prima intalnire?!

Fii relaxata! Exista probabilitatea sa fii putin nelinistita la gandul primei intalniri, dar asta nu trebuie sa se vada. Ai incredere in tine si lasa asta sa se observe, evita raspunsurile de genul “nu stiu”, “poate” sau “bine, fie”. Asta nu inseamna ca toate deciziile iti apartin tie, dar trebuie sa ai si tu ceva de spus. Vestimentatia! Normal ca primul gand ce-ti trece prin cap este sa arati bine, nimic gresit in asta, dar, in primul rand, daca stii unde mergi, trebuie sa tii cont si sa te imbraci corespunzator. Daca nu stii, nu exagera cu o tinuta extravaganta. Esential este sa arati spectaculos!

  • Fii prietenoasa, vorbeste despre tine!

Pentru a va putea cunoaste mai bine, trebuie sa comunicati, nu este nimic rau sa vorbesti despre tine, despre ce iti place sa faci. Nu intelege prin asta ca trebuie sa acaparezi toata discutia, dar fa-o interesanta, glumeste, razi si fa ce iti place pentru a destinde atmosfera. Nu te baza doar pe aspectul fizic si nu face avansuri neinspirate. Nota de plata… probabil, printre altele, nota de plata este un moment delicat al intalnirii, niciodata nu este clar cine anume plateste. Nu este nimic rau in a plati tu sau el, nu trebuie sa faceti o tragedie din asta. Daca el doreste sa faca asta, nu te opune. La fel si in cazul domnilor, atunci cand o femeie preia initiativa.

  • O intalnire sau mai multe?

Primul pas a fost facut. Nu incerca sa ii acorzi o nota celeilalte persoane sau sa o judeci in vreun fel, nu il lasa in suspans, dar nici nu te grabi cu urmatoarea intalnire. Amandoi va veti da seama daca v-a placut sau nu si urmatoarea intalnire va veni de la sine, daca este cazul!

Text: Maria Camelia Diaconu