Tom Cruise asa cum nu l-ai mai vazut pana acum

movies_all_you_need_is_kill_1Prima imagine cu Tom Cruise din filmul de actiune “All You Need Is Kill” a aparut online. Imaginea il surprinde pe actor imbracat intr-un costum plin cu pistoale din metal fugind de o explozie ce a avut loc in spatele lui.

Bazat pe romanul critic al autorului japonez Hiroshi Sakurazaka, filmul il are in prim plan pe Cruise care este fortat sa lupte in mod repetat pentru a-si salva viata din mainile extraterestrilor numiti “Mimics”, dupa ce acestia l-au prins intr-o bucla de timp. Filmul arata cum Tom, victima acestei bucle a timpului, este pus in situatia de a-si retrai, de mai multe ori, ultima zi din viata, devenind astfel un luptator din ce in ce mai performant. Chiar daca, in film, Cruise este omorat in timpul unei batalii, filmului ii creste cota.

Din distributie mai face parte si Emily Blunt, cunoscuta pentru interpretarile sale din filmele “The Devil Wears Prada” (2006) si “The Adjustment Bureau”/”Gardienii Destinului” (2011). Alaturi de cei doi actori ii mai regasim pe lista si pe Paxton Bill (“Titanic”), Riley Charlotte, dar si pe actorul australian Christopher Gurry.

Filmul este regizat de Doug Liman (“The Bourne Identity”) iar filmarile au fost desfasurate in mare parte in Marea Britanie, la studiourile Leavesden din Hertfordshire. “All You Need Is Kill” urmeaza sa fie lansat pe 14 martie 2013.

Noua ni se pare foarte atragator Tom Cruise in incercarea lui de a se apara. Voua?

 

Text: Andreea Popescu