Tom Cruise nu-si mai doreste alti mostenitori

tom-cruiseActorul Tom Cruise se pare ca este implinit pe toate planurile, astfel incat nu mai simte nevoia nici macar de a mai face un copil. Starul in varsta de 50 de ani se simte implinit cu cei trei copii – doi adoptati cu fosta lui sotie, Nicole Kidman, Conner, 17 ani, si Bella, 19 ani, si o fiica naturala, Suri, de sase ani – lucru ce il face sa nu isi mai doreasca si alti mostenitori, declarandu-se pe deplin implinit.

„Ma bucur de fiecare secunda pe care o petrec alaturi de Suri, dar si de relatia cu copiii mei mai mari”, a declarat actorul, potrivit cotidianului People.

Intrebat daca isi mai doreste si alti mostenitori, actorul, care isi va sarbatori ziua pe 3 iulie alaturi de familie, a declarat scurt: “Sunt atat de fericit cu trei”, nelasand loc de nicio interpretare.

Tom Cruise va fi putut vazut in toata splendoarea sa in cel mai recent film, Rock of Ages, ce va avea marea lansare in cinematografe pe 13 iunie in Marea Britanie si pe 15 iunie in SUA. Cat despre noi, mai avem putin de asteptat, dar pun pariu ca va merita.

 

Text: Andreea Popescu