Tom Cruise si-a gasit alinarea in bratele unui model

tomChiar daca gurile rele sopteau pe la colturi ca lumea lui Tom Cruise se va prabusi in urma divortului de Katie Holmes, se pare ca acestea s-au inselat.

Chiar daca, dupa divortul de sotie din luna iunie, Cruise s-a dedicat total muncii, acum acesta pare ca si-a gasit linistea sufleteasca in bratele superbelor modele de la Playboy.

Prin urmare, Tom a fost prezent de curand la Chinawhite pentru a fi alaturi de fiul sau, Connor, care si-a facut debutul ca DJ la un eveniment sustinut in Marea Britanie. Se pare ca adolescentul in varsta de numai 16 ani viseaza sa devina un DJ celebru si, desi lipsit de experienta relevanta in domeniu, acesta a reusit deja sa incheie cateva contracte.

La eveniment au fost prezente si mai multe modele care nu l-au lasat indiferent pe actor. Conform unor surse anonime citate de cotidianul “The Sun”, se pare ca Tom a ras, a glumit si si-a petrecut jumatate din noapte in compania mai multor doamne si domnisoare demne de copertele revistelor pentru barbati. Ceea ce i-a facut pe reporteri sa creada ca Tom ar avea o legatura, alta decat una pur amicala, cu unul dintre modele este faptul ca actorul a plecat cu aceasta acasa, inainte ca fiul sau, Conner, sa-si termine numarul.

 

Text: Andreea Popescu