Tom Hardy le cere ajutorul fanilor

-0a0a0a0a0a0a0aTom-Hardy-at-Inception-Premier-tom-hardy-14407339-1706-2560Actorul Tom Hardy le-a cerut fanilor sa doneze bani pentru organizatia oamenilor fara adapost pentru ca aceasta sa nu fie inchisa. Hardy a infiintat o pagina de strangere de fonduri on-line si a facut apel la fanii sai pentru a sustine aceasta cauza.

“Am aflat despre provocarile cu care se confrunta comunitatea oamenilor fara adapost din Cambridge cand am jucat in filmul Stuart: A Life Backwards, in care am avut un rol esential pentru cariera mea.”

“Lipsa unui adapost are un impact foarte mare asupra vietii si, in multe cazuri, acest lucru le cauzeaza oamenilor probleme de sanatate mintala si duce la dependente de droguri si alcool. Vreau sa ii ajut pe acesti oameni deoarece acest lucru inseamna foarte mult pentru mine, plus ca stiu din propria experienta cat de greu este sa lupti cu o dependenta, indiferent de natura ei”.

Pentru a stimula oamenii sa il ajute in aceasta cauza, actorul a propus un pact: “Iata oferta mea pentru voi: fiecare donatie de 2 lire va primi un mesaj personal de multumire din partea mea”.

Noua nu ne mai ramane decat sa il ajutam pe Tom in aceasta actiune.

 

Text: Andreea Popescu