Tonica se reinventeaza: 24 de pagini in plus pentru mame si copii

shutterstock_66088714Ai auzit? Tonica se gandeste si la noi, mamicile.

Te preocupa sarcina, sanatatea bebelusului tau si viitorul vostru impreuna? Veste buna: incepand cu aceasta editie iti oferim 24 de pagini in plus, dedicate tie, mamico, dar si bebelusului tau. Nu-ti face griji! Ne pasa in continuare de frumusetea sanatatea si tonusul tau, insa in acelasi timp detinem raspunsurile la toate intrebarile tale in ceea ce priveste perioada sarcinii, dar si cea a venirii pe lume a micutului tau.

Din suplimentul „Mama si copilul” te poti informa direct de la medicii si specialistii in domeniu asupra unor subiecte care te macina, iti fura somnul, dar toate au o rezolvare. Daca ti-e teama de nastere, daca te gandesti frecvent la schimbarile care vor interveni asupra siluetei pe parcursul sarcinii, daca nu stii ce ar trebui sa faci exact in primele ore dupa ce vei ajunge cu bebelusul acasa sau care sunt cele mai potrivite produse pentru el, noi venim in ajutorul tau. Impactul psihologic este poate cel mai important factor, de aceea, nasterea poate provoca anxietate, insa intotdeauna un copil va fi o bucurie.

Fa-ti un plan de actiune pentru o viata fericita, bucura-te de fiecare zambet, de fiecare scancet, de fiecare manuta intinsa, de primele cuvinte, de primii pasi, de primele reusite si aminteste-ti ca ai intrat intr-o alta etapa, aceea a bucuriei de a fi parinte. 

Otilia Ostrotki