Top 3 destinatii de vis pentru un Revelion de neuitat

Top 3 destinatii de vis pentru un Revelion de neuitatTic-tac! Tic-tac! Numaram deja zilele pana la schimbarea anului si ne pregatim intens de marele eveniment pe toate planurile. Insa, cu siguranta, printre noi mai sunt si persoane care inca nu au stabilit unde isi vor petrece Revelionul si care inca mai cauta destinatia perfecta. Pentru a le veni in ajutor, ne-am documentat si am aflat care ar fi cele mai frumoase 3 locuri din lume in care festivitatile de Anul Nou sunt deosebite si care, totodata, ofera si un numar foarte mare de locuri de cazare, avand in vedere ca suntem deja pe ultima suta de metri.Sa fie Viena!

Capitala Austriei se transforma in aceasta perioada a anului intr-unul dintre cele mai frumoase orase din lume. De la luminitele care impanzesc toate stradutele si pana la targurile specifice, Viena surprinde perfect gustul sarbatorilor si respira prin toti porii aroma povestilor de iarna. Si pentru a va convinge pe deplin, mai ales daca iubiti muzica buna si balurile vieneze, va amintim ca aici se tine an de an Concertul de Revelion de la Viena. In plus, traditia locului va invita ca, la miezul noptii, sa dansati pe ritmurile valsului „Dunarea Albastra”.

Revelion pe plaja Copacabana

O alta propunere care nu poate trece neobservata este petrecerea noptii dintre ani pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro. Revelionul de aici este descris drept unul dintre cele mai frumoase evenimente din lume, traditia locului impunand participantilor care stau pe plaja si se delecteaza cu focul de artificii de la miezul noptii sa poarte vestimentatie alba, astfel fiind atrase energiile pozitive in anul ce vine.

Incepe anul cu… aurora boreala

Daca esti o persoana nonconformista si excentrica, atunci Finlanda este destinatia potrivita pentru tine. Iti recomandam zona de nord a Finlandei, unde exista adevarate sate formate din igluuri de sticla speciala din interiorul carora se pot admira aurolele boreale, superbele spectacole ale naturii specifice zonei. Astfel, va veti putea mandri ca ati petrecut Revelionul intr-un stil nu doar diferit, ci si unic!

Text: Madalina Manole