Top 3 semne care dezvaluie infidelitatea in cuplu

shutterstock 90245017Infidelitatea… acea chestiune majora in viata de cuplu, care poate reduce la tacere chiar si cea mai armonioasa relatie. Nu ne dorim sa o mentionam, sa ii fim victime si nici macar sa ne gandim la ea. Si totusi este o situatie frecventa in cuplurile din ziua de azi. Atunci cand vine vorba de infidelitate, izvorasc si o multime de intrebari de genul: “Cu ce am gresit?”, “Cine este de vina?”, “Ce trebuie sa fac?”, “Cum de nu mi-am dat seama?” sau “Care au fost motivele care l-au condus catre acest pas?”.

Un lucru este cert: cand vine vorba de inselat, atat barbatul, cat si femeia sunt nemultumiti si neimpliniti in ceea ce priveste relatia lor de cuplu. Daca tu esti cea inselata sau pur si simplu vrei sa fii precauta in ceea ce priveste viitorul relatiei voastre, iata cateva indicii care te vor ajuta sa descoperi daca partenerul tau iti este fidel si credinicos sau daca este un Don Juan prin definitie.

 

Lipsa intereselor comune. Ei bine, dupa o perioada de timp petrecuta impreuna, este normal sa vi se para ca stiti totul unul despre altul, despre pasiunile si hobby-urile fiecaruia, incat nu mai este necesar sa vi le impartasiti. Aceasta atitudine denota plictiseala, iar odata instalata, relatia va avea de suferit. Acolo unde exista implicare, comunicare si compatibilitate, exista mari sanse ca termenul “infidelitate” sa va fie necunoscut.

 

Rutina sexuala. Un lucru este clar: sexul are un rol primordial in viata de cuplu! Pe termen scurt, acesta depinde de pasiune si gradul de atractie dintre parteneri, insa odata ce relatia se contureaza, viata sexuala poate fi influentata atat in bine, cat si in rau. Tocmai de aceea este recomandat sa incercati sa mentineti vie flacara pasiunii in intimitatea voastra, sa discutati liber despre dorintele si fanteziile voastre, sa va “updatati” cunostintele despre sex si sa evitati pe cat posibil “amorteala” si dezamagirile sexuale. Fiti creative si nu uitati ca ceea ce gasiti si va multumeste acasa, nu necesita cautatul prin vecini!

 

Independenta, de orice natura. Acolo unde exista independenta, exista si o relatie sanatoasa. Ceea ce dicteaza independenta sunt increderea, statutul social, atitudinea, performantele si aspectul financiar. Nimeni nu doreste un partener sufocant, nesatisfacut si frustrat de propria neimplinire. Multe dintre noi au asteptari destul de mari de la relatia de cuplu, iar un iubit resemnat care nu impartaseste aceleasi valori cu noi si ne incetineste din evolutie este o cauza pierduta, condamnata la infidelitate.

Text: Alexandra Lupu