Top 5 articole vestimentare care nu trebuie să îți lipsească din garderobă

Iarna avem nevoie de un întreg arsenal vestimentar pentru a ne feri de gerul de afară și, de multe ori, ne inhibăm dorința de a fi la modă, preferând haine comode și călduroase. Însă, indiferent de vreme, trebuie să fim cool și să ne păstrăm autenticitatea propriului stil vestimentar. Știm că iarna pare greu să ne menținem în trend, însă propunerile designerilor pentru sezonul rece de anul acesta par a fi pe placul tuturor.Iată care sunt articolele vestimentare care nu trebuie să îți lipsească din garderoba de iarnă și care, în plus, țin pasul cu moda sezonului rece.

Farmaciștii Catena recomandă fiolele Elasticizzante pentru îngrijirea pielii sensibile cu cicatrici de la Rilastil, un tratament șoc pentru ten/corp cu putere înaltă de tonifiere, hidratare și nutriție ale straturilor de suprafață ale pielii, care ajută la păstrarea nivelului optim al elasticității și contracarează relaxarea/lăsarea pielii.

Haina de blană

O haina de blană nu se va demoda niciodată, așa că merită să investești într-un astfel de articol vestimentar. Dacă este tentată să alegi nuanțe neutre, ei bine, află că anul acesta se poartă hainele de blană colorate. Însă, pentru a nu da greș și a te asigura că va rămâne și pentru anii următori, va sfătuim să achiziționezi o haină de blană neagră. Aceasta va fi mereu în tendințe!

Paltonul supradimensionat

Paltonul este o alegere perfectă pentru zilele friguroase de iarnă, având în vedere că este deopotrivă comod și călduros. Poți alege orice culoare va face cu ochiul, însă, pentru a te menține în trend, trebuie să ai mare grijă la model. Nu se mai poartă paltoanele cambrate și în niciun caz cele scurte. Optează pentru paltoane supradimensionate și cu o lungime care să depășească cu grație genunchiul. O altă amprenta resimțită în modă sezonului rece impune gulerele de dimensiuni exagerate care pot fi ușor confundate cu glugile sau, de ce nu, glugile foarte adânci și largi.

Puloverul tip rochie

În ultimul timp, din ce în ce mai mult, își fac prezența în fashion puloverele tip rochie. Un astfel de model scoate din anonimat orice ținută și poate fi accesorizat cu dres, șosete groase, colanți, blugi sau, de ce nu, cu pantaloni de piele. Așa că nu ezita să îți îmbogățești garderoba cu diferite modele și culori.

Fularul XXL

Fularul, la fel ca mănușile și căciulă, este un accesoriu indispensabil în zilele reci de iarnă, așa că trebuie să-i acordăm importanța cuvenită. La acest capitol, trebuie să recunoaștem că avem o varietate de modele și culori și că ne este foarte greu să ne decidem asupra unuia singur. Pentru a ușura selecția, îți spunem că iarnă această se poartă fularul de dimensiuni foarte mari care își îndeplinește și funcția, dar care are și rol de căciulă și șal. De asemenea, din garderoba de iarnă nu ar trebui să lipsească o căciulă sau fes stylish.

Mănușile lungi

Vedeta podiumului în acest sezon sunt mănușile care încă din toamna au făcut furori în rândul doamnelor. Deși se poartă un model mai sofisticat, acesta își îndeplinește perfect funcția de protecție a mâinilor. Cu alte cuvinte, dacă vrei să te protejezi eficient de frig și să fii în trend, alege mănușile lungi și colorate, preferabil din piele.