Top 5 beneficii ale… mariajului

-0a0a0a0a0ashutterstock_12614335Daca barbatii pot enumera o multime de motive pentru a nu se casatori, noi iti prezentam cateva beneficii ale vietii in doi. Casatoria iti ofera sentimentul de stabilitate si aduce aproape rudele, prietenii si familia. Cand doua persoane isi unesc destinele, incep sa viseze la o viata fericita. Acest tip de satisfactie o poti simti doar atunci cand iubesti si cand esti implicat intr-o relatie.

 

  • Nu exista reguli pentru a iubi! Nimic nu este mai frumos decat ca sotul si sotia sa petreaca timp impreuna fara absolut nicio grija. Chiar si din punct de vedere sexual, barbatii insurati simt mai multa placere decat cei care nu au o relatie stabila. Acelasi lucru se intampla si cu femeile.
  • Casatoria ajuta cuplul sa se inteleaga. Cand un cuplu se casatoreste, sotul si sotia au tot timpul sa se inteleaga reciproc, sa se imprieteneasca si sa isi faca planuri de viata. Casatoria ii aduce pe oameni aproape, iar odata cu trecerea timpului, el si ea vor incepe sa traiasca unul pentru celalalt.
  • Beneficii financiare. Casatoria aduce si beneficii financiare, deoarece cheltuielile se impart la doi, iar asta inseamna ca cei doi isi pot face si cadouri mai scumpe.
  • Reduce stresul. Un mariaj fericit reduce stresul, mai ales pe cel legat de serviciu. Acesta face ca femeile sa uite mai repede grijile la sfarsitul zilei, dupa ce ajung acasa. 
  • Casatoria imbunatateste sanatatea si aduce cu sine fericirea. Potrivit unui studiu, grija pe care cei doi si-o poarta ajuta sanatatea si aduce o gandire pozitiva. Casatoria inseamna pace sufleteasca.

Text: Ruxandra Raica