Top 5 tendințe de modă de la New York Fashion Week

Prezentările de modă de la Săptămâna Modei de la New York s-au încheiat și a fost, probabil, cea mai mare „revenire la normal” după pandemie și toate restricțiile sociale dintre toate săptămânile modei.

Farmaciștii Catena recomandă crema de mâini Rilastil Repairing, un produs bogat în substanțe hidratante, nutritive și emoliente care ajută la repararea țesuturilor deteriorate și la hidratarea lor în profunzime.

Săptămâna Modei de la New York a fost „invadată” de accente europene prin prezentarea Fendi, petreceri de dans și o gamă aproape nesfârșită de cine și evenimente. Totul a revenit la normalitate.

De asemenea, și podiumurile spun o poveste similară despre continuarea vieții normale, pe care o știam. Acum este timpul să vorbim despre moda primăverii, despre culori vibrante și tendințele care vor dicta outfiturile.Iată top 5 tendințe care spun povestea pentru sezonul de primăvară:

Lime Time

Culoarea care prinde contur și câștigă titlul de culoarea sezonului este verde lime. Această culoare îndrăzneață a fost prezentă pe rochii la Alliete, Fendi și Michael Kors, costume la Sergio Hudson și piese vestimentare singulare la Brandon Maxwell și Tory Burch.

Țesături fine

Croșetatul continuă ca o poveste pentru această tendință, iar designerii devin din ce în ce mai creativi cu tehnica. Ulla Johnson a creat outfit-ul croșetat, moale format dintr-un set, fustă și bluză. Puppets and Puppets reușește să combine această tehnică cu franjurile, iar Proenza Schouler a oferit o combinație de fustă și top pe care le-a purtat Kendall Jenner, pe podium.

Fusta maxi

Tendința pe care o vom vedea peste tot în primăvară este fusta maxi. Aceasta a fost prezentat în toate formele și croiurile. Peter Do și Tibi au creat fusta maxi cu talie ultra joasă, Phillip Lim și Carolina Herrera cu centură statement și din denim la Fendi și Altuzarra. Această tendință este o amintire a minimalismul anilor ’90.

Lenjeria la vedere

Această tendință evoluează și ocupă tot mai mult loc pe podiumurile de la New York. Deși nu e o tendință nouă, modul de combinare în outfit-uri, poate fi destul de inedit. Michael Kors a asortat sutienele la pantaloni lungi și fuste maxi, pe când la LaQuan Smith și Area piese sculpturale din metal au dat un aer suprarealist.

Vibrații de sirenă

Povestea acestui sezon este despre Mica Sirenă. Și ea merge după sclipici și paiete în culori îndrăznețe. Verdele marin, violet deschis și roz ușor ne amintesc de începutul anilor 2000 pentru că pur și simplu nu putem ieși din acea eră a deliciilor feminine.

Foto: www.harpersbazaar.com, hepta