Topul coafurilor de femei, preferate de barbati

shutterstock_92565919Ideea ca barbatii prefera blondele a devenit de mult timp un cliseu in care nu mai crede nimeni, insa as dori ca in acest material sa ne indreptam atentia catre coafuri si nu catre culoarea parului. Majoritatea sondajelor realizate recent arata ca barbatilor nu le plac in mod deosebit blondele, ci, dimpotriva, in topul preferintelor lor se afla, de fapt, coafura femeii, si nu culoarea in sine.

  Ei bine, contrar opiniei colective, barbatii observa felul in care ti-ai facut parul si stiu sigur ce coafura te prinde cel mai bine. Super, nu? Mai ales ca niciuna dintre coafuri nu este greu de realizat.

  • Buclele

Buclele bogate, care iti cad usor peste linia bustului, reprezinta o imagine pe care niciun barbat nu o poate ignora. Aceasta coafura incinge imaginatia oricarui barbat datorita faptului ca este purtata de tot mai multe vedete care pasesc cu gratie pe covorul rosu. Aceasta coafura se realizeaza relativ cu usurinta, insa impactul pe care il are asupra imaginatiei barbatilor este unul pe masura. Explicatia ar fi ca acest tip de coafura este ideala pentru ca barbatul sa isi poata plimba degetele prin parul iubitei sale, mai ales ca, pentru realizarea buclelor, nu este nevoie de prea multe produse destinate coafarii.

  • Parul drept

Parul drept lucios este un semn incontestabil al sanatatii femeii si tocmai din acest motiv barbatii prefera instinctiv femeile cu parul drept. Spala-ti parul o data la doua zile, evita sa folosesti excesiv produsele de styling si foloseste cat mai rar uscatorul. Barbatii sunt foarte sensibili la aspectul parului unei femei. Ei prefera parul drept pentru ca acesta pare mai ingrijit.

  • Parul valvoi

Parul valvoi ca “abia trezita din somn” este una dintre optiunile cele mai simple la care pot apela femeile pentru a fi sexy. Pentru mai mult volum, aplica un pic de spuma pe parul umed si apoi lasa-l sa se usuce singur. Acum la moda este sa ai un look nearanjat, adica sa-ti coafezi parul in asa fel incat sa para ca abia te-ai trezit dupa o noapte incinsa.

  • Coada de cal

Versiunea clasica a coadei de cal este cu siguranta una dintre coafurile pe care barbatii pur si simplu o iubesc. Secretul este ca, atunci cand tot parul tau este strans intr-o coada, atentia barbatilor este indreptata asupra altor parti ale corpului tau, ca de exemplu gat, umeri. Aceasta coafura este practica, utila, foarte usor de facut si poate fi purtata atat la serviciu, cat si in oras.

      Acestea fiind spuse, mai vreau sa adaug doar faptul ca, poate pentru prima data, in materie de coafura, gandim la fel ca si barbatii. Super, nu?

 

Text: Andreea Popescu