Tori Spelling isi doreste sa fie o mama buna

Tori Spelling isi doreste sa fie o mama bunaActrita in varsta de 38 de ani este insarcinata pentru a treia oara. Cuplul Tori Spelling si Dean McDermott are deja doi copii, pe Liam, in varsta de 4 ani, si pe Stella, in varsta de 3 ani. Recent, frumoasa blonda a  afirmat ca cel mai mult se teme de faptul ca ar putea sa dea gres in ceea ce priveste cresterea si educatia copiilor sai.

Imi este frica de faptul ca as putea sa gresesc fata de copiii mei. Un parinte vrea sa ii ofere copilului sau tot sprijinul, iubirea, educatia si informatiile de care acesta are nevoie… sa-l pregateasca practic pentru a iesi in lume”, a declarat Tori, intr-un interviu acordat recent unei reviste dedicate parintilor si copiilor.

De asemenea, vedeta a mai adaugat ca acum, cand cei doi copii ai sai au crescut, totul a devenit o adevarata provocare pentru ea. Copiii sunt la varsta la care deja inteleg foarte multe lucruri si, deseori, starul se intreaba daca deciziile luate si limitele impuse sunt cele corecte.

Text: Ruxandra Raica

septembrie 15th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate