Tori Spelling, mamica pentru a patra oara

Tori-Spelling-10Tori Spelling a devenit mamica pentru a patra oara si a nascut de aceasta data un baietel. Actrita din “Beverly Hills 90210” a adus pe lume, joia trecuta, cel de-al patrulea copil al sau si al sotului sau Dean McDermott, care se va numi Finn Davey. Tori a impartasit bucuria sa cu fanii de pe Twitter, rugandu-i sa-i ureze „bun venit” bebelusului.

Actrita sustinea insa, cu ceva timp in urma, ca aceasta va fi cea din urma sarcina si ca nu isi mai doreste niciun alt copil. De curand, iata insa ce a declarat Tori: „Sunt foarte fericita ca voi intalni in sfarsit bebelusul, insa imi place sa fiu insarcinata, asa ca, daca acesta va fi ultimul copil, voi fi foarte trista”.

Tori a mai dezvaluit, de asemenea, ca ceilalti 3 copii ai sai abia asteptau ca ea sa nasca pentru a se putea juca impreuna, pentru a se putea bate cu perne. „Am ramas atat de repede insarcinata dupa ce am nascut-o pe Hattie, incat copiii mei cred ca sunt insarcinata continuu. Mi-au spus ca vor fi foarte fericiti cand voi naste pentru ca isi doresc sa ne mai jucam impreuna”, a completat fericita mamica.

Text: Ruxandra Raica