Tory Burch – colecția de la malul mării

Tory Burch ne surprinde cu o colecție simplă și foarte elegantă, pentru toamna acestui an. Colecția lansată de designer la malul mării inspiră feminitate și autenticitate. 

Nasturii din piele, care par a fi sculptați, decorează ținutele și le oferă un aer chic. Pantalonii cu talie înaltă confirmă eleganța elementelor clasice ale ținutelor. Inspirată din moda anilor ’70, colecția are ușoare item-uri sportive, inspirat din vestele tricotate și puloverele americane. În această linie le găsim însoțite de fuste cu flori. Cămășile cu guler mare purtate pe sub pulovere cu deolteu în ​​V au fost inspirate din ținutele mamei lui Burch, care, în viziunea creatorului, era foarte chic.

În final, chiar dacă macii și irișii care se regăsesc în creațiile lui Tory nu sunt specifice mării, acestea se integrează stilistic foarte natural în peisaj. O astfel de ținută cu siguranță ar întoarce toate privirile seara, la o plimbare sau la o terasă pe malul Mării Mediterane. Deși unele outfit-uri propuse de designer sunt foarte accesorizate, nu încarcă ținuta, astfel încât purtătoarele să se simtă relaxate. 

Text: Bettina Cristea