Trei idei de coafuri pentru petrecerile de vară

petrecerile de varăSezonul cald vine la pachet cu tot mai multe petreceri pentru care trebuie să te pregăteşti să arăţi impecabil. Fiecare look pe care-l alegi trebuie să se potrivească atât cu evenimentul, cât și cu ținuta și sezonul estival.

Hair stilistul Dudu Cumpăt ne spune care sunt cele mai în vogă coafuri pentru petrecerile de vară, dar și cum pot fi ele realizate.

Coafuri pentru petrecerile de vară

În această vară, nu ar trebui să lipsească din alegerile tale următoarele trei coafuri care, nu numai că fac furori, dar oferă și extrem de multă eleganță prin simplitatea lor. În plus, poți jongla cu accesorizarea lor foarte ușor astfel încât să obții un plus de efect.

De aceea, stilistul ne recomandă:

  1. Coada, în toate variațiunile ei, este în vogă anul acesta și merge la petrecerile de vară și pentru orice invitat, fie că vorbim de mireasă sau nașă.
  2. Valurile, mai finisate sau mai puțin finisate.
  3. Beach waves, mai lăsate și texturate (California Way).


petreceri de varăCum să le realizezi

Probabil, te întrebi cum să realizezi aceste coafuri de vară atât de la modă sau cel puțin ce produse de styling ai putea folosi pentru a obține aceste trei look-uri.

Farmaciştii Catena recomanda Uleiurile de păr Difeel, bogate în vitamine şi acizi graşi esenţiali, special formulate pentru a menţine sănătatea şi frumuseţea părului si a scalpului.

„La nivel de aranjare a părului, e bine să simplificăm lucrurile și să mizăm pe produse polivalente”, explică Dudu Cumpăt.           ”Dacă iei în calcul să mizezi pe coadă de cal sub orice formă și chip, atunci fii atentă, Spală-ți părul cu o seară înainte, dar nu aplica balsam pe păr sau mască. Explicația? Acest lucru face ca părul să rămână mai aspru și mai ușor de coafat, oferind rezistență coafurii”, ne dezvăluie specialistul Londa Professional.

”Pe de altă parte, dacă visezi la valuri sau bucle de orice fel, e important să ai un păr cât mai curat. Pentru beach waves, ca să le realizăm repede, părul trebuie spălat acasă, da,  personal, prefer să-l spăl în salon pentru a putea să-l usuc cu volum la rădăcină, pentru a evita tapatul sau creponatul la rădăcină”, explică stilistul.

Ce să eviți înainte de coafare?

Înainte de coafare trebuie să evităm:

  • să punem prea mult balsam la spălat
  • să folosim produse care netezesc părul. În general, produsele tip cremă fac acest lucru și astfel coafura va fi mai puțin rezistentă
  • trebuie să se pună accentul pe rezistența coafurii, pe produsele care se pun înainte sau în timpul realizării coafurii, nu pe cele de final
  • coafura trebuie adaptată evenimentului și mai ales rolului pe care îl avem la acel eveniment.