Trend-alert: ce haine se poarta toamna asta

Jeans mania, leather mania, fur mania…. sunt adictive in noul sezon. Cu ochii pe moda strazii sunteti, cu siguranta, si voi, fanele Tonica Tv, iar noi, din dragoste pentru voi, fashionistelor, am detectat cele mai importante trenduri ale modei in sezonul toamna-iarna 2014/2015. Sezonul acesta da startul la diversitate si indrazneala, iar voua nu va ramane decat sa va urmati instinctul si sa interpretati noile tendinte intr-o maniera cat mai personala. Asadar, iata ce trebuie sa fie “in” pe lista ta de shopping pentru sezonul rece!

 Care sunt propunerile C&A pentru toamna-iarna 2014/2015?

Pentru toamna lui 2014, C&A propune tinute urbane, inspirate din viata pasionatilor de motor – jachete motor si detalii de piele, care se regasesc foarte mult in piesele noastre pentru acest sezon. De asemenea, ne reprezinta si linia baroca si boema a trendului, reprezentata de texturile pufoase si de blanurile artificiale.

Care este directia stilistica a acestei colectii?

Directia stilistica in care C&A incearca sa se indrepte vizeaza femeia moderna. Femeia care este pasionata de ceea ce poarta, insa fara sa-si propuna neaparat asta. Este femeia care se imbraca casual elegant, este versatila in alegeri vestimentare, iar tinuta ei este potrivita pentru intreaga zi.

Ce culori predomina in noua colectie?

Alb si negru sunt vedetele acestei colectii, insa acestea sunt dozate cu tonuri de burgund, ocru si albastru inchis.

 

“Femeia moderna face shopping cu mintea, nu cu sufletul”

 

Cum arata femeia moderna in viziunea C&A?

Femeia moderna este in primul rand casual si in al doilea rand, pretty! Este o femeie pasionata de moda, insa alegerile ei vestimentare sunt foarte bine motivate.

Caror persoane li se adreseaza hainele C&A?

Targetul nostru sunt femeile cu varsta cuprinsa intre 20 si 45 de ani. Vorbim despre o femeie matura care incearca sa lase in spate stilul sport si mizeaza pe stilul clasic, dar cat se poate de elegant.

Care este principalul item vestimentar al acestei colectii?

Cea mai importanta piesa vestimentara a noului sezon este jacheta biker, inspirata din hainele de motor, cu detalii de piele si guler tunica. O alta piesa care urmeaza indeaproape jacheta biker este fusta de piele.

Care sunt materialele si texturile predominante in colectia toamna-iarna 2014/2015?

Texturile-vedeta in noua colectie sunt pielea ecologica si blana ecologica. Sunt materiale care dau tonul in moda de sezon, pe care, daca stii sa le dozezi, vei crea o tinuta memorabila.

 

Tinuta de birou pentru toamna 2014/2015 propusa de C&A:

– jeansi negri cerati, bluza alba din bumbac, accesorizata cu un colier statement.

 

Text: Alexandra Lupu