Trend alert: cum sa porti mai multe inele deodata

trend-alert-multe-inelePut a ring on it! Sau chiar mai multe inele. Jucati-va cu ele, purtati mai multe pe fiecare deget, mix & match sau, din contra, mismatch! Doamnelor, este timpul sa fiti creative cand vine vorba despre bijuterii si despre modul in care le purtati. Simplitatea, cand vine vorba despre accesorii, nu mai este la moda, asa ca tot ceea ce trebuie sa faceti este sa indrazniti. Este vorba despre o declaratie de stil, iar inelele trebuie sa faca echipa buna intre ele. Decorati-va mainile pentru a atrage privirile si pentru a iesi din rutina. Cu cat purtati mai multe inele, cu atat stilul devine mai puternic.Jucati-va cu formele si culorile!

Inelele simple cu o singura piatra delicata nu mai sunt la moda de ceva timp. Incercati sa va jucati cu formele, culorile, amestecati argintul cu bronzul si purtati inelele distrandu-va. Anul acesta se poarta foarte mult inelele duble, inelele masive, cele cu tot felul de aplicatii, cu elemente diferite, cu forma patrata, cu zale si, mai ales, seturile de inele. La fel de cautate sunt si cele spiralate. Designerii de bijuterii ai zilelor noastre creeaza piese care sa se poata combina intr-o multitudine de feluri. In plus, se poarta foarte mult inelele subtiri – midi rings -, purtate in vecinatatea unghiei. Este vorba despre versatilitate, despre un stil original si despre cum orice element… cat de mic… isi poate lasa amprenta asupra stilului.

Rings with wings

Exista mai multi designeri care au creat forme si culori diferite pentru inelele cu aripi. Acest element comun este foarte interesant. Fie ca vorbim despre inelele cu o aripa sau cu doua, aripi mai lungi sau mai scurte, aurii, argintii, negre, rosii, inelele de acest tip confera acel aer de libertate. Se potrivesc foarte bine tinutelor casual, dar si celor rock-sic. Se pot purta cu usurinta la blugi si la tricourile cu mesaje, la pantalonii scurti cu jambiere, la rochiile mai scurte in partea din fata si mai lungi in partea din spate, la tenisi, sneakersi si chiar la pantofii cu toc in contextul potrivit. Pentru cele care se tem sa imbratiseze bijuteriile, nu au de ce sa faca acest lucru. Este timpul sa renuntam la inelele cu diamante si sa mergem pe variante iesite din comun. Inelele cu bufnite sunt, din nou, o varianta originala. Asa ca declaratia de stil trebuie facuta!

Cum si cand se pot purta

Totusi, trebuie sa existe si un echilibru, ca in orice. Trebuie sa fiti atente la lungime si grosimea degetelor… Feng Shui. Pe aratator puteti purta cinci inele subtiri, pe degetul din mijloc un inel cu o anumita forma, iar pe inelar doua inele diferite. Dupa cum spuneam si mai sus, in ceea ce priveste combinarea culorilor, nu exista nicio regula: roz, auriu, argintiu… le poti purta pe aceeasi mana. Foarte frumos se vor vedea la gecile de piele si la cele din jeans, la pantalonii sport, largi, la pardesiele colorate, la camasile subtiri si chiar la fustele tutu purtate in stilul sport.

Text: Ruxandra Dumitrescu