Trenduri in materie de coafura

shutterstock 100589812Indiferent de locul unde alegi sa mergi, pe langa vestimentatia ce joaca rolul important, machiajul ce ne deosebeste si ne infrumuseteaza, coafura este factorul ce ne avantajeaza tinuta si ne face sa stralucim prin simplitatea si modul in care o aranjam.

Cat este de important parul si cat este de necesar sa fim la moda pana si cu tunsoarea sau coafura?

Foarte important! Ne deosebeste si ne face sa fim speciale.

Coafurile sunt si ele la moda, in functie de sezon.

Coafurile bufante: sunt in tendinte inca din toamna anului trecut, dar tin cu toata incapatanarea sa fie la moda si in primavara-vara acestui an. Inspirate din moda anilor ’60, acest tip de coafura, mai precis coafura bufanta, o poti accesoriza cu bentite, agrafe sau orice alt accesoriu ce il consideri potrivit.

Parul din fata, bretonul, este bine tapat si ridicat cu cativa centimetri de la baza scalpului, restul parului este lasat desfacut sau prins intr-o coada lejera. Ai nevoie de o spuma de par pentru volum si un pieptene ce ajuta la taparea parului.

Daca mai sus am pus accent pe o coafura cu volum, afla ca nu doar aceea poate fi la moda. Se poarta si parul fara volum si cat mai natural. Parul fin, subtire si lipsit de volum este principalul factor in crearea acestei coafuri, evident bine spalat si curat. Poti alege o carare in doua parti, breton lat pe toata fruntea sau pe o parte.

Detinatoarele unui par scurt nu trebuie sa isi faca griji in privinta lungimii, nu inseamna ca nu si-l pot aranja niciodata in niciun fel pentru a fi la moda.

O coafura dezordonata, dar ordonata in acelasi timp, te face speciala! Ai nevoie doar de o ceara de par sau un fixativ iar joaca poate sa inceapa.

Tunsoarea bob este o tunsoare placuta de majoritatea barbatilor, evidentiaza trasaturile frumoase si pune in valoare feminitatea. Coafura arata minunat daca o si accesorizezi potrivit. O poti obtine si daca ai parul lung – alege partea pe care vrei sa porti cararea, iar de la jumatata lungimii, ascunde varfurile in interior si prinde cu agrafe pentru sustinere!

Text: Maria Camelia Diaconu