Truc de vedetă – “eyeliner-ul ascuns”

Ai încercat tot felul de metode pentru a-ţi scoate ochii în evidenţă cu ajutorul eyeliner-ul. De la cat eye, până la un look dramatic cu ajutorul creionului dermatograf, al tuşului sau al eyeliner-ului lichid, de la nenumărate brand-uri, niciunul nu te-a ajutat în realizarea make-up-ului preferat.

Ori îţi tremură mâna, ori nu-ţi ies la fel de arcuite, nimic nu ţine cu tine să trasezi codiţele dorite… Totuşi, există un mod pe care tot mai mulţi make-up artişti îl promovează, pentru că arată natural şi este uşor de făcut. În plus, nu ai nevoie de un eyeliner pretenţios, ci de un fard maro închis sau negru şi un creion dermatograf.

Acest tip de make-up este des întâlnit la vedetele de peste ocean. Jennifer Lawrence, Emilia Clarke şi Kristen Stewart sunt câteva dintre celebrităţile care îl poartă.

Cu ajutorul unei pensule drepte, subţiri, aplică fard închis la culoare sub gene, la baza acestora. Porneşte mişcarea din colţul extern al pleoapei şi continuă din ce în ce mai subţire către centru, spre nas.

Apoi, cu ajutorul creionului dermatograf închis la culoare trasează o linie subţire la baza ochiului, pe pleoapa inferioară.

Continuă să blend-uieşti uşor pe pleoapa inferioară, astfel încât trecerea să nu fie prea bruscă. Poţi blendui uşor cu ajutorul pensulei care se găseşti pe creionul dermatograf. Vezi modelul AICI!

Şi… Voila! Acum ai ochii mai pătrunzători!

Text: Bettina Cristea

Photo: Cosmopolitan