Trucuri de beauty de la Claudia Ghitulescu

Claudia G1Are o frumusete naturala si deseori a fost considerata cea mai frumoasa cantareata de muzica populara. Ca sa-si intretina aceasta frumusete, Claudia foloseste o serie de trucuri, dar toate retetele ei sunt naturale, asa cum a invatat de la mama si bunica ei.

Este dispusa sa impartaseasca retetele si cu cititoarele dornice sa-si intretina frumusetea. Si pentru ca se apropie 1 si 8 martie si toate femeile vor sa arate bine, s-a gandit sa ne dea si noua cateva ponturi:

“Dimineata, pentru o noua energie a tenului si revitalizare, imi fac o masca cu 4-5 frunze de menta, 2 lingurite de suc de lamaie si o lingura de miere. Pentru seara, imi fac 1 morcov ras cu 5-6 picaturi de ulei de masline si o lingurita de miere, iar noaptea mai folosesc pentru fata ulei de argan. Pentru par, fac tratament cu ulei de masline, de ricin, de nuca sau de cocos. Acest tratament trebuie sa dureze o ora sau chiar mai mult, eu il fac o data pe saptamana. Cat despre regimul meu alimentar, o importanta dieta este cea disociata pe care eu o tin atunci cand consider ca am cateva kilograme in plus. Bineinteles ca in paralel fac si sport, iar daca nu am timp de sala, fac exercitii acasa. In timpul anului tin cele doua posturi de durata mai lunga (de Pasti si de Craciun). Pe langa implicarea spirituala, au si o importanta fiziologica, cele doua momente marcand si trecerea de la un tip de dieta la altul. Si posturile saptamanale au un rol de curatire a organismului.”

Text: Andreea Popescu