Trupa Heaven: show in fata a peste 12.000 de rusi

bun21Fetele de la Trupa Heaven au cucerit Rusia cu muzica lor si asta nu mai este un secret pentru nimeni. Confirmarea acestui lucru a venit odata cu invitatia de a canta la Armenian Music Awards, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale industriei muzicale internationale. Adina, Roxana si Aliana au cantat “Sexy Girl” si “Party” intr-una dintre cele mai mari sali de evenimente din Moscova. Peste 12.000 de rusi au asteptat cu sufletul la gura sa le vada pe frumoasele romance pe scena AMA.

Cantaretele, aflate la primul concert in Moscova, au fost asaltate de catre fanii rusi cu buchete de flori. Jurnalistii prezenti la eveniment au fost interesati sa afle cat mai multe detalii despre romancele care i-au innebunit cu piesele si lookul lor. Artistele au intarziat mai bine de doua ore la after-party-ul organizat dupa AMA pentru a raspunde la intrebarile reporterilor.

“Sexy Girl”, hitul cu care fetele au cucerit topurile muzicale, a ajuns chiar pe locul 3 in clasamentele de specialitate din Rusia. Cantaretele pregatesc o promovare pe masura si pentru single-ul “Party” tocmai in Moscova, unde planuiesc sa revina pentru cateva concerte. Artistele din Romania sunt foarte indragite peste hotare, muzica lor fiind ascultate in Italia, Egipt, Malta, Bulgaria, Ungaria, Spania, Rusia etc.

 

Text: Ruxandra Raica