Trupa Like Chocolate – Mos Nicolae pentru copiii cu dizabilitati din Ploiesti!

20121205_140827_1In perioada sarbatorilor nu este lucru mai frumos decat sa daruiesti celor in nevoie, iar fetele de la Like Chocolate sustin cu tarie aceasta idee, tocmai de aceea in decursul zilei de ieri, Betty si Andra, au fost Mos Nicolae pentru copii orfani de la institutia “ Sfantul Andrei” din Ploiesti.

Intrebate cum a fost experienta alaturi de cei mici, Andra, ne-a povestit: ”A fost minunat ca am putut darui cate un cadou celor mici, mai ales ca in aceasta locatie nu sunt foarte des intalnire asemenea gesturi. Pe cat este de frumos este sa daruiesti si sa le vezi zambetele pe micile lor fete, pe atat de sfasietor este sa ii vezi in suferinta, caci copii de la “Sfantul Andrei” sunt copii orfani cu dizabilitati. Cu atat mai mult iti plange inima in momentul in care isi exprima dorinta sa ii iei acasa. Le-am pregatit fiecaruia dintre ei cate o punga cu dulciuri si nu pot decat sa ma ma bucur ca am adus lumina in sufletele lor macar pentru o zi”.

Motivul pentru care fetele au ales aceasta locatie este unul special:”Am cautat o casa de copii in Ploiesti, pentru ca amandoua suntem ploiestence si stim ca cei din provincie nu beneficiaza de atentie asa cum se intampla la sucursalele din Bucuresti, unde diverse personalitati sau institutii ofera celor in nevoie cadouri de sarbatori. “Sfantul Andrei” are insa o semnificatie aparte, eu ma numesc Andrei Beatrice, iar colega mea se numeste Andra, asa ca in momentul in care am aflat de aceasta institutie ni s-a paut ca este cea mai buna alegere”.

Fetele si-au facut timp pentru un gest frumos, desi au un program extrem de incarcat in aceasta perioada, avand peste douazeci de concerte electorale, si pregatind un show in Albania la sfarsitul saptamanii.

 

Text: Andreea Popescu