Trupa Morandi a lansat videoclipul piesei “Everytime we touch”

DSC 0847- Trupa Morandi a lansat videoclipul melodiei Everytime we touch care rasuna deja pe majoritatea posturilor de radio nationale si internationale. Filmarile videoclipului au avut loc in luna februarie in Bucuresti si in Los Angeles.

S-a lucrat in paralel cu doua echipe: Randi a filmat la Bucuresti, in timp ce Marius Moga a filmat in SUA, la Los Angeles, acolo unde se afla pentru decernarea premiilor Grammy.

 

Videoclipul este regizat de catre Iulian Moga si spune povestea a sapte cupluri diferite ca tipologie, prin imagini puternice si emotionante: dans, tinerete, batranete, pasiune, regasire si dragoste eterna.

Iubirea este vazuta ca o eliberare dintr-o existenta singuratica si lipsita de sens, au declarat cei doi artisti ai trupei Morandi. Dupa 2 ani de pauza, in care s-au concentrat asupra concertelor in afara tarii si a muncii in studio, Randi si Marius Moga au revenit in forta cu un nou single si isi propun sa recucereasca topurile muzicale cu proiectul lor de suflet.

Cu trei albume de succes si numeroase distinctii internationale primite in cei 8 ani de activitate, MORANDI a tinut ocupate primele locuri ale topurilor de specialitate, atat locale cat si internationale, cu hituri precum Love Me, Beijo Uh-La-La, Falling Asleep, Angels sau Save Me.

Vizioneaza videoclipul melodiei Everytime we touch aici:

 

Text: Ruxandra Raica