Trupa One va lansa un nou videoclip

Trupa One va lansa un nou videoclipCei doi indragostiti din fosta formatie Lala Band, Criss si Vlad, se pregatesc sa lanseze un nou videoclip pentru piesa Hey, tu!, piesa compusa de membrii Voltaj. Videoclipul, plin de energie si culoare, spune chiar povestea de dragoste a celor doi adolescenti si descrie viata de zi cu zi pe care acestia o traiesc in mansarda.

 

 

 Criss si Vlad, clipe de romantism

Regia si scenariul videoclipului ii apartin lui Vlad, care alaturi de Rapha Tudor si intreaga echipa de productie a Ruxandrei Ion, au contribuit la realizarea acestui proiect. Filmarile au durat doua zile si au avut loc in doua locuri diferite: mansarda UNATC si studioul lui Ducu Ion. Pe langa glumele, distractia si peripetiile din spatele camerelor de filmat, Vlad si Criss au avut de jucat, cu multa seriozitate, scene romantice, cu incarcatura emotionala deosebita. O vom vedea pe Criss in lenjerie destul de sexy, inconjurata de lumanari si imbratisari tandre din partea lui Vlad, ipostaze mult asteptate de fanii cuplului ONE.

Pentru mine a fost o experienta inedita sa regizez propriul clip! A fost amuzant, pentru ca la un moment dat imi dadeam indicatii singur! Ce sa mai, au fost doua zile pe care nu le voi uita niciodata! Clipul a fost realizat cu ajutorul prietenilor, iar rezultatul ne bucura foarte tare! Se poate face un clip bun chiar daca nu ai un buget mare, ci doar o idee foarte buna si o echipa extraordinara in spate!” a povestit Vlad.

“A fost o mare bucurie sa ii vad pe Rapha si pe Vlad in spatele camerei, iar mai apoi pe Vlad langa mine, in fata camerei! Amandoi sunt talentati si dedicati, nu pot decat sa ii iubesc si sa fiu fericita ca lucrez cu astfel de oameni minunati! Am filmat peste 30 de ore fara sa obosim, ceea ce inseamna ca au reusit sa ne motiveze pe toti sa facem o treaba buna! Si am facut-o!”, a declarat Criss.

 

Text: Madalina Manole