Trupa Paradintii a lansat piesa „Nu-i bini dilac”

Trupa Paradintii a lansat piesa „Nu-i bini dilac”Trupa Paradintii a ajuns la concluzia ca „Nu-i bini dilac” in lumea internautilor. 

„Ne-am gandit sa facem o noua trupa in spatiul muzical romanesc, Paradintii”, marturiseste amuzat Toni Grecu.

„Ea provine din zona Romaniei profunde, reprezentata de acest segment de talente ce poate fi urmarit si in videoclip, dar care este foarte putin bagat in seama”, continua gazda emisiunii Serviciul Roman de Comedie.

Nu-i bini dilac” este o parodie muzicala, a douasprezecea din seria parodiilor muzicale, si este lansata de agentii SCR (Serviciul Roman de Comedie). Videoclipul piesei a fost filmat in mai multe locuri pentru a surprinde cat mai bine combinatia inedita care se regaseste in Bucuresti: blocuri din sticla in jurul carora misuna maidanezii.

„Am filmat si pe doua maidane – unul se afla intre Academia Romana si Palatul Parlamentului, iar celalalt, la periferia orasului, in asa-zisa delta a Bucurestiului”, mai spune Toni.

Dar comedia nu se termina aici! Componentii trupei Paradintii au declarat ca urmeaza lansarea unui alt videoclip, realizat pentru piesa Eu cu vaca sunt pe deal.

Single-ul sus-mentionat dispune si de un videoclip  ce poate fi urmarit accesand acest link

 

Text: Andreea Popescu

iunie 20th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate